2777
2789
عنوان

بهش بگم؟؟

266 بازدید | 21 پست

خانما ی خواستگار دارم ی بار حرف زدیم شاید ی بار دیگه ام صحبت کنیم باهم بعد من یکی از انگشتام ی بندش تو بچگی قطع شده ب نظرتون این موضوع مهمیه؟ بهش بگم ؟ چ جوری بگم؟

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بگو، خب چجوری نداره خودش دقت کنه میبینه اگرم ندید نشونش بده والا ایقد پسرا ایرادگیر و پرروان که اگه نگی ممکنه بعدا مشکل بشه برات

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

بله باید بگی چطوریشم که همونجور که الان گفتی بعدم میگی مشکلی این همه سال با این قضیه نداشتی

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
خب مگه دستتو ندیده؟اره نشونش بده

چرا دیده ولی تا ب کسی نگم معلوم نمیشه میترسم بعدا بگه چرا نگفتی

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

اصلا عیب نبست ولی بهش بگو خدایی نکرده دوروز دیگه نزنه به سرتون 

اولین امضا:برای مامان شدنم دعا کنید خدایا منو لایق نمیدونی که بهم بچه نمیدی ابان میشه ۵ ساله که  انتظار میکشم دیگه خسته شدممم                              دومین امضا:خدایا هزارمرتبه شکر بخاطر کنجد کوچولوم خدایا دل همه منتظران و نی نی سایتای عزیز رو شاد کن خدایا خودت دامنشون سبز کن لطفا برای سلامتی نی نیم و همه منتظرا دوتا صلوات😍                                سومین امضا:خدایا شکرت بخاطر اومدن دختر نازم درسته سختی کشیدم ولی بچم سالم اومد بغلم
دست راستم

ببین بانو مشکل من خیلی حادتر از مشکل شماس بعد از چند نفر اهل شرع وقانون پرسیدم گفتن نگو . چون به زندگی مشترکتون لطمه وارد نمیکنه اونم دلیل داره حالامن بگم پسره بامن ازدواج نکنه . ممکنه اینقدر دهن لق باشه یاخودش یاخونوادش بیندازه سرزبونا به نظرمن  اگه میخای همبگی تا صد در صد درمورد همه چی به توافق نرسیدی نگو . چون برسی دیگه این مورد براش مهم نخواهد بود