2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 24 پست

توجه نکن به دعاهای تاپیکاو حرفاشون...مهم اینه شوهر خوبی داری و خداروشکر کن ازین بابت☺

خوبیای شوهراشونو نمینوسین وقتی باهم خوبن و خوشن نمیان تعریف کنن از شکاکی و دعواهاشون مینویسن فکر میکنن شاهکار میکنن 

⚡یک عدد بی برق...⚡

من یه پسر عمه دارم انقدر خوب و سربه زیر هست که حد نداره... اصلا خجالت میکشید با ما صحبت کنه😄😄😄😄😄 تازه ازدواج کرده و خانومش بارداره .‌من همش فکر میکنم اون چجوری زنش و حامله کرده😶😶😶😶😶

❤👬❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الانم باردارم . حساس ترم.  از بس سربه زیر و صبوره حد نداره.  یعنی انقدر باهوشه که من نمی ...

یجوری حرف میزنی ک انگار فقط شوهر خودت پاکه و مرد پاک اصلا روی زمین وجود نداره.چرا اینقدر بدبینی

....

خب چرا میگی عزیزم مهم اینه که خودت شوهرتو میشناسی من قبول میکنم شوهرت آدم پاکی باشه چون خودم اینطوری هستم مثل منم زیادن زن و مرد هم نداره ذاته که آدمهارو خوب و بدمیکنه اصلا جایی از شوهرت تعریف نکن چشمش میزنن حسود زیاده

خب معلومه که مرد پاک هم وجود داره مثل اینکه همه زن خراب هستش هم نجیب  اینجا هم خیلی چیزها یه طرفه و با اغراق عنوان میشه نمیشه بهش استناد کرد استارتر شیطان رو از خودت دور کن و قدر دان زندگیتو و شوهرت باش

به حرف اینا گوش نده 

چرا همچین مردی نیست اتفاقا خیلیم زیاده 

خودتو به شک ننداز بعدا پشیمون میشیا 

اصلا به کسی نگو شوهرم اینطوریه 😊

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂
یجوری حرف میزنی ک انگار فقط شوهر خودت پاکه و مرد پاک اصلا روی زمین وجود نداره.چرا اینقدر بدبینی

تو یه تاپیک گفتن همه مردا گفتم اینجوری نگین خیلیا هستن. گفتن تو احمقی نمیبینی. 

نمیگم فقط شوهر من

نهال خانوم مامانی عاشقته

خدارو شکر کن. 

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز