2789
عنوان

حرکات جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 61 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من از ۱۵ هفتگی مث نبض حس میکردم.اما از هفته ۲۰ حرکات قشنگ حس میکردم.از اواسط هفته ۲۳ خیلی کم شده حرک ...

خوابه نگران نباش

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
اره رفتم دختره

برا منم دختره😍

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
خوابه نگران نباش

اخه چقد خواب.در حدی که چیز شیرین میخورم بیدار نشه؟؟؟؟

داره دیوونم میکنه 

نیگم رو شکمم ضربه آهسته بزنم چی؟؟؟بیدار میشه؟؟؟

منتظرم فردا بشه برم مرکز بهداشت.دارم دیوونه میشم.

مامانای گل کسی میتونه جنسیت ماله منو حدس بزنه از رو چی باید بفهمم؟یه کم هولم😢

حالت تهوع زیاد زیاد داری؟؟؟

اگر حالت تهوع هات خیلی خیلی زیاد باشه دختره.

خدا حفظش کنه کی حرکتاشو متوجه شدی

خیلی نیست، از هفته ۱۸ کم کم حس کردم ولی مداوم نیست گه گاهی هست ، الان هفته ۲۰ هستم