2777
2789
عنوان

همه بهم میگن...

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 41 پست
ببین یکی از آشنا هامون سر هر چیزی کارش و با گریه پیش میبرد اون موقع همه از انتقاد میکردن چند سال دیگ ...

من اینجوری نیستم ک زود گریه کنم ی جورایی بهم میگن قلدری ینی هر چی خودم بخوام باید همون بشه اونم طفلک اینقدر ذر برابرم مظلومه ...تو دعوا هم هر چی من سر و صدا کنم اون اصلا ولی بخدا اینقدر بهش محبت میکنم ک حد نداره

خدایا تو که میدونی همسرم همه ی زندگیمه مواظبش باش     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوسي يعني چي ؟چكار ميكني يكم از رفتارات توضيح بده عزيزم بفهميم به چه كار تو گفتن لوس بازي

ناز کردن و میگن لوس بازی..آخه برای همسرم ناز نکنم برای کی ناز کنم؟

خب چرا یهو سرسنگین میشی؟ از چی ناراحت میشی؟

مثلا با خواهرش زیاد گرم بگیره زیاد بهم توجه نکنه تو جمع البته اون زیاد اینجوری نیست ولی اگه یکم حس کنم دیگه ناراحت میشم

19

سنی نداری که واسه همین حساسی. باخواهرش گرم بگیره .خب چه اشکالی داره.این آخه دلخوری داره؟ ببین رفتار زن و شوهر توی جمع نباید مثل خلوتشون باشه.اون خواهرشه نه هووی تو هست پناه برخدا و نه نامحرم هست.نذار از الان تو ذهنش فکر کنه مثل بچه ها فکر میکنی.شوهرت چند سالشه؟

گذشته نگذشته
سنی نداری که واسه همین حساسی. باخواهرش گرم بگیره .خب چه اشکالی داره.این آخه دلخوری داره؟ ببین رفتار ...

اصلا نمیخوام کسی به همسرم نزدیک شه بخدا دق میکنم میدونم کارم اشتباهه ولی نمیتونم ..همسرم 32

اصلا نمیخوام کسی به همسرم نزدیک شه بخدا دق میکنم میدونم کارم اشتباهه ولی نمیتونم ..همسرم 32

نه عزیزم نگو نمیتونم. همسرت چون این دوران رو گذرونده متوجه هست و صبوره. ببین اگه ناراحت میشی از حرف زدن با خواهرش تو خودت نگه دار. بذار زمان بگذره بعدش خودت به کارهات میخندی. یه خرده تمرین صبر انجام بده. زیاد به چیزهای الکی گیر بدی دیگه یه روزی میرسه به حرفهای جدیت گوش نمیده. تو که همیشه تو این سن نمیمونی و اون هم همیش حوصله نداره.کتاب بخون .با خواهر شوهرت دوست باش. حس کینه و حسادت رو از دلت پاک کن جانم. سخت نگیر تا آرامش داشته باشی.شوهرت مال تو هست.ولی خواهشا نخواه با خانوادش حرف نزنه.تو دوست داری بهت بگه با داداشت و یا خواهرت بگو و بخند نداشته باش؟ مطالعه داشته باش .

گذشته نگذشته
من اینجوری نیستم ک زود گریه کنم ی جورایی بهم میگن قلدری ینی هر چی خودم بخوام باید همون بشه اونم طفلک ...

خیلی خوبه که بهش محبت میکنی ولی خیلی هم قلدری نکن ، خیلی از مرد ها رو دیدم که چند سال اول ازدواج جواب زنشون رو نمیدن  و مظلومن ولی بعد چند سال صبرشون تموم میشه و جواب میدن ،من مردی به مظلومی شوهر خالم ندیدم اول های ازدواجشون اصلا جواب خالم و نمیداد ولی الان که 13 سال میگذره قشنگ جواب خالم و میده😕