بچه ها همه بهم میگن لوسی از مادرم خواهرم مادرشوهرم همه میگن این لوس بازیایی تو در برابر شوهرت در میاری دلسردش میکنه بخدا من اخلاقم اینجوریه همسرمم هیچ وقت بهم نگفته تو لوسی ...میگن سر هر چیزی قهر نکن اینقد بهش گیر نده حتی میگن ابراز علاقتم لوس بازیه..چکار کنم لوس نباشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین شاید راست میگن قهر کردن بیخود و خیلی زود سر هر چیزی اصن قشنگ و مناسب یه خانم جوون نیست به جاش سر هر چیزی سیاست به خرج بده ما جوون های جدید باید به جای قهر کارمون و با سیاست جلو ببریم .آقایون کلا خوششون نمیاد بهشون گیر داد این عادت و هم یه کم کمتر کن.
ببین یکی از آشنا هامون سر هر چیزی کارش و با گریه پیش میبرد اون موقع همه ازش انتقاد میکردن چند سال دیگه برای شوهرت این کارت عادی میشه اون موقع شوهرش هیچی نمیگفت و نازش و میکشید ولی الان برای شوهرش عادی شده و بهش میگه ننه من غریبم بازی در نیار