2777
2789
عنوان

کثیفه ، خیلی کثیفه😷

1296 بازدید | 76 پست

بچه ها داداشم متولد۷۸و دانشجو شد امسال

بعد وسواس داره 

حموماش یکساعته اس و تو حموم دااااائم آب بازه و لیوانش جداس و غذا رو ریز به ریز میگرده و میخوره

ولیییی هفته ای یک یا دوبار مسواک میزنه

گاهی وقتا حرف که میزنه نفسمو حبس میکنم بس که بو میده

صورتش واقعا چربه و پر از جوش و جای جوش 

بعد امروز میگه که خیلی وقته صورتمو فقط با آب خالی میشورم تو حموم 

به غیر از حمومم اصلا نمیشوره

ی مدتم کلا سرشو نمیشست 

دلیلم نداره برای این کاراش

حالمو بهم زده

بعد مادرم میخواست بره ۱ میلیون بده که جای جوشاش برن در صورتی که بعدش باید ضد آفتاب میزد و مراقبت میکرد

این حتی خودشم نمیشوره

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

گاهی وقتا میاد تو اتاق نماز میخونه

درو وا میکنم اتاق بو گند میده😷😷😷

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

بعد من هررر روز صورتمو میشورم مسواک میزنم و نخ میکشم 

برام غیر قابل تحمل شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲ساله گیر داده به ی کاپشن 

درصورتی که ۲-۳تا دیگه نو نو داره

به این نمیگن وسواس

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
نفهمیدم وسواسیه یا چی😐

رو بعضی چیزا وسواسه 

رو بعضی چیزا حال به هم زن