2777
2789
عنوان

خواهرشوهر😒😒😒

578 بازدید | 33 پست

نمیدونم چشه اگه تو یه جمع باشیم از اول تا آخر باهمه حرف میزنه ها ولی اصلا منو مخاطب قرار نمیده 

اصلا نگاه من نمیکنه 

انقدر حرصمو در میاره 

ازین تپل مهربوناس نمیدونم چشه چرا بامن اینجوریه 

دیشب مهمون بودیم همش میرفت با جاریم حرف میزد 

منم محلش ندادم 

آخرشم ک با ما ماشی ما اومد از اول تا آخر با گوشیش حرف زد

انگار ما آژانس خانومیم 

چجور باهاش رفتار کنم ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام نگاش نكن چيزيم پرسيد جواب نده بعد كه دوباره تكرار كرد بگو عههه مگه با من بودي؟!😕

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
حتما ازت دلخوره منم از عروسمون وقتی بدم میاد نه بهش نگا میکنم نه حرف میزنم

اخه زیاد باهاشون رفت و آمد ندارم ک بخام ناراحتش کرده باشم 

بی محلی رو خودش شروع کرده

منم محلش ندم؟

بهتررررر حالا چیه مدام باهات حرف بزنه مختو بجوه 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
توام نگاش نكن چيزيم پرسيد جواب نده بعد كه دوباره تكرار كرد بگو عههه مگه با من بودي؟!😕

نمیپرسه 

دیشب زوری خدافظی کرد ازم منم جوابشو ندادم تعارفشم نکردم خونه 

آخه با مادرش همسایه ایم انتظار داره من کلفتی مادرشو کنم 

فک کنم ازون ناراحته

نمیپرسه  دیشب زوری خدافظی کرد ازم منم جوابشو ندادم تعارفشم نکردم خونه  آخه با مادرش همسا ...

بيخيال پس! دايورتش كن

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
اخه زیاد باهاشون رفت و آمد ندارم ک بخام ناراحتش کرده باشم  بی محلی رو خودش شروع کرده منم محلش ...

فقط بی محله دیگع

اگر میخای نباشه بی محلی دنبال رفع علت باش

اگر برات مهم نیس .که دیگه هیچی

آخه تو جمع خیلی تابلوس ک بامن فقط حرف نمیزنه  من بودم و مادرم ی ریز فقط با مادرم حرف زد  ...

بره گمشه😠

خاهر شوور من فقط وقتی کسی نیس دور منه همین ک خاهرش یا جاریام بیان دیگه میشه مثه خاهر شوور تو

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
بره گمشه😠 خاهر شوور من فقط وقتی کسی نیس دور منه همین ک خاهرش یا جاریام بیان دیگه میشه مثه خاهر شوو ...

خیلی کار زشتیه 

البته منم دیگه میخام مثل خودش محلش ندم 

اخه ازمن کوچیکترم هست خیلی میخاد واسه من خانم بازی دربیاره اه 😒