2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 23 پست
مادرشوهره منم اینجوریه....میوه رو نگه میداره تو دستش میگه میخورین؟؟ منم که میگم نه.... اگه شعور دا ...

شعورندارن فکر میکنن ما نخورده ایم مثل خودشون منم ن شام وناهار میرم فقط از ترس ک شوهرم منو خونه بابام ببر باخودش میرم ده دقیقه میشینم خونم دیوار ب دیوارش میگم بااجازه تون برم کار دارم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگه توخیلی پر فن هستی مامانم چیزی تو دلش نیس حتما حواسش نبوده یا تورو مثل دخترش میدونه

مثل دخترش میدونه😂😂یه درصد فکر کن مادرشوهر عروسو مثل دخترش بدونه معمولا هر چی بدجنس تر باشن این جمله رو که مثل دخترمی بیشتر بکار میبرن😑😐 کجا مامانِ آدم اینطوریه؟والا میری خونه ی مادرِ خودت به زور همه چیو میخواد بریزه تو حلقت

شعورش همین قدره ..بیخیال باش

منم برم اون بخاطر ک شوهرممنو ببرخونه بابام میرم دهدقیقه ای میام

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
مثل دخترش میدونه😂😂یه درصد فکر کن مادرشوهر عروسو مثل دخترش بدونه معمولا هر چی بدجنس تر باشن این جمل ...

اره بقران مامان من اگه ی چیزی بخورن من نباشم برام نگه میداره بخدا دیشب داداشم اومد خونه مامانم خانمش نبود خونه مامان خودش بود موقع شام ده بار گفت زنگ بزن براشام بیاد از بس این مامانای ما ساده هستن

شعورندارن فکر میکنن ما نخورده ایم مثل خودشون منم ن شام وناهار میرم فقط از ترس ک شوهرم منو خونه بابام ...

منم خونم دوتا در فاصله داره باهاش.اما نمیرم

خودش چند ماه یبار به مادرشوهرش سر میزنه...منم مثل خودش.

تعارف نکنه تو با بی محلی بهش بیشتر بسوزونش تا میتونی بخور بذار از حرص بترکه خخ والا

بیزارم بر فرضم ی لقمه بخوری ظرف ده نفر باید بشوری چون رسم دخترای خودش نباید کار کنن فقط عروسا اون دوتا جاریم مثل خر کار میکنن من ک اصلا دست نمیزنم نمیخورم نمیشورم جاریام همش پلاسن اونجا سالی ی بار میرن خونه مامانشون

منم خونم دوتا در فاصله داره باهاش.اما نمیرم خودش چند ماه یبار به مادرشوهرش سر میزنه...منم مثل خودش.

خوب کاری میکنی