2777
2789
عنوان

فولیک اسید

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 27 پست
دوزی که خانم های در اقدام یا باردار استفاده باید بکنند 400 میکرو گرم (4میلیگرم) در روزه و ماکزیمم 50 ...

من هفته 19 هستم یه کپسول هست اهنه داخلش اسید فولیک یک درصدم داره دکتر گفته بخو م تا اخر بارداری ایرادی نداره سه ماه اولم یدو فولیک میخورم 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
من هفته 19 هستم یه کپسول هست اهنه داخلش اسید فولیک یک درصدم داره دکتر گفته بخو م تا اخر بارداری ایرا ...

فرفورت گاین؟؟؟

منم قبل بارداری هستم اینامیخورم

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤خدایاشکرت بخاطرپسرنازم😍😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روزی دوتابخورم چی میشه مگ

نه عزیزم چرا دو تا آخه.

ایرادی نداره حالا.الان بارداری یا میخوای اقدام کنی.

دکتر من گفت همون ا رو بخور ، اگر دوقلو داشتی ۵ بهت میگم بگیری بخوری.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من هفته 19 هستم یه کپسول هست اهنه داخلش اسید فولیک یک درصدم داره دکتر گفته بخو م تا اخر بارداری ایرا ...

اگه با تجویز پزشکتون هست ادامه بدید. اسید فولیک در تمام دوران بارداری نیازه ولی در سه ماه اول خیلی مهمه. 

ولی نباید بیش از دوز توصیه شده استفاده کرد.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
دوزی که خانم های در اقدام یا باردار استفاده باید بکنند 400 میکرو گرم (4میلیگرم) در روزه و ماکزیمم 50 ...

برامن اسیدفولیک 1میلی گرمه اشکالی نداره ک روزی دوتابخورم?

.                             

نه عزیزم چرا دو تا آخه. ایرادی نداره حالا.الان بارداری یا میخوای اقدام کنی. دکتر من گفت همون ا رو ...

نه دارم اقدام میکنم چون دیرشروع کردم میگم روزی دوتابخورم  دیگ نرم 5میلی گرمی بگیرم اخه یه بسته کامل 1میلی گرمی دارم

.                             

نیاز روزانه بدن به فولیک اسید ۸۰۰ میلی گرمه بیشتر از اون دفع میشه حتی اگه ۴ تا بخوری بی فایده هست .

اخه برامن 1میلی گرمه انگار روزی دوتابخورم میشه 2میلی گرم???برااقدام خوبه دیگ??

.                             

اخه برامن 1میلی گرمه انگار روزی دوتابخورم میشه 2میلی گرم???برااقدام خوبه دیگ??

کلا تو ایران فولیک اسید ۸۰۰ نداریم ولی مقدار نیاز روزانه همین اندازه است برا همین تو ۱ میلی طرح کردن .فولیک اسید ۵ هم بیشتر برا بارداری های دو یا چند قلو ویا برا کسایی هست که فقر شدید ویتامین b9 یا همون فولیک اسید دارن .اگه کنار همون ۱ میوه هم خوب بخورین نیاز به مقدار زیاد نمیشه .برا مصرف یدوفولیک هم که خودش عالیه حتما قبلش یه آز تیروئید بدین که مطمعن شین خوردن ید براتون ضرر نداره .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
کلا تو ایران فولیک اسید ۸۰۰ نداریم ولی مقدار نیاز روزانه همین اندازه است برا همین تو ۱ میلی طرح کردن ...

باشه عزیزم مرسی از راهنماییت❤

.                             

توروخدا یکی جواب منو بده.من اسید فولیک 5 پیدا نمیکنم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

مهم نیست همون ۱بخر😍😘

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧