2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز شب بخون و قرآن خوشگل و خوشگل تر میشی عزیزم.

حجاب خدا پسند داشته باش خوشتیپ و خوشتیپ تر میشی.

از خدا هم بخواد تمام چشم شوهرت پر از تو بشه ن هیچکس دیگ.خیلی دعا کن واسه این آبجی جونم.

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
نماز شب بخون و قرآن خوشگل و خوشگل تر میشی عزیزم. حجاب خدا پسند داشته باش خوشتیپ و خوشتیپ تر میشی. ...

مرسی عزیزم آره واقعا. خدارو  خودم  چ قیمتی؟ اینک شاید شوه خوشش بیادر

نماز شب بخون و قرآن خوشگل و خوشگل تر میشی عزیزم. حجاب خدا پسند داشته باش خوشتیپ و خوشتیپ تر میشی. ...

آره جونم،بخدانمازشب خوندن واسه من انقدسخته میدونم اگه بتونم بخونم نورانی میشم،ولی توخونه بایدباب میل شوهرت باشی،مردا به خاطر وضع جامعه تنوع طلب شدن بایدب فکربودواسه مردای خوب،واسه بداش ک هرکاری بکنی بازچششون دنبال بقیس

ازکجابفهمیم چه رنگ مویی بهمون میاد خیلی دلم میخواد موهاموروشن کنم میترستم خوب نشه و بخوره توذوقم

ارایشگرت باید با سلیقه باشه 

به رنگ‌پوست چاقی لاغری دقت کنه 

معمولا پوستای خیلی روشن همه رنگی بهشون میاد ولی گندمی و سبزه با رنگای تیره تر جذاب و تودل برو میشن 

با رنگ موی روشن همیشه باید چشم و ابروتو درست کنی وگرنه مثل خوابالوها یا دوراز جون مریضا بنظر میرسی 

یارب نظر تو برنگردد...
آره جونم،بخدانمازشب خوندن واسه من انقدسخته میدونم اگه بتونم بخونم نورانی میشم،ولی توخونه بایدباب میل ...

بدا ک بله آبجی جونم.هر کاریشون کنی بازم چشمشون دنبال اینو اونه ک الهی درست شن.توی خونه میشه متنوع گشت و باب میل شوهر.باهات موافقم سخته اما میشه قضاش رو خوند یا اول نیمه شب ک یازده شب ب بعد میشه خوند.

جامعه هم ک چی بگم 😯

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
بدا ک بله آبجی جونم.هر کاریشون کنی بازم چشمشون دنبال اینو اونه ک الهی درست شن.توی خونه میشه متنوع گش ...

نمازشب گفتی خیالم پروازکرد پیش بابای خدابیامرزم،پریروز،دومین سالگردش بود،یه سال قبل فوتش هرشب ماه رمضون توتاریکی نمازشب میخوند،سال بعدش یکم مریض شد،خالش خوب شده بود بودا،ولی رفت،تواربعین،اونم چه رفتنی،قربونش برم سرکارفقط چشاشوبسته بودهمین،دلتنگش شدم