2777
2789

بگو پول بده همچین خوشتیپ شم خودتم منو نشناسی همش به پول بستگی داره

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب خوش تیپ شدن بستگی به لباسات و هماهنگی رنگ و مدل و اینا داره همشم ارایش نیس رنگ موهات بهت بیاد و. ...

ازکجابفهمیم چه رنگ مویی بهمون میاد

خیلی دلم میخواد موهاموروشن کنم

میترستم خوب نشه و بخوره توذوقم

مانتویی هستی یا چادری ؟

شوهرت میگه بیرون ارایش من؟

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
خشکلی باید ذاتی باشه یعنی بدون آرایش زیبا باشی ولی خوشتیپی دست خوده آدمه

نه بابا با ارایش خیلی فرق میکنن،البته ب نظرمن الان این ارایشایی ک مدشده وعمل وپروتز،اصلن خشگل نمیشن بدترمیشن،آدم بایدشبیه ادم باشه نه عروسک

برو ی چندتا کرم و پنکک و ریمل و رژ و کرم گریم اینجور چیزا مارک بردار 

لباس مارک بگیر

کیف کفش مارک 

تا بفهمه قناعت یعنی چی و نخواد نگاه به دیگران کنی

اگه اعتراض کرد بگو خودت گفتی از مردم یاد بگیر منم گرفتم

تاکید میکنم ها ... مارک اصل و گرون

خب برو یاد بگیر البته کاری نذاره ها فقط لوازم ارایش خوب میخواد میخای بیا یاذت میدم چه مارکی بگیری و ...

برا هممون بگو😘

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت