2777
2789
عنوان

مادر شوهر

287 بازدید | 25 پست

مادر شوهر من چیزی بخره نشونم میده ولی من نه ميگم وقتی بپوشم یا استفاده کنم میبینه دیگه چند روز پیش رفتم واسه دخترم یه تیکه طلا خریدم آوردم نشونش دادم رو کرده به شوهرم میگه طلا داره مياد پایین ضرر کردی در صورتی دختر خودش وقتی طلا 480 بود یه سرویس خرید 30 تومن به اون نميگه ضرر کردی به من که همش دوتومن شده میگه اینقدر ناراحت شدم گفتم دیگه چیزی نشونش نمیدم

شاید حق باشماست..

ولی بنظرم ماها خیلی بی جنبه شدیم.. و مدام مادرشوهرو تو جایگاه خاصی می بینیم ...

من مادرشوهرم خیلی از این بدتر میگه ک فقط میخندم بهشو بعد دو دقیقه یادم میره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا از رو دلسوزی یه حرفی زده بنده خدا ، شما که پیششون نبودی شاید به دخترشم گفته باشه  چیزی نگ ...

من شلوغش نکردم گفتم بدم اومد از حرفش نه اون دختراش هر چی بخرن هیچی نميگه میگه به من چه

من شلوغش نکردم گفتم بدم اومد از حرفش نه اون دختراش هر چی بخرن هیچی نميگه میگه به من چه

عین مادر شوهر من .تازگیا بابلیس گرفتم هنوز نتونستم بهش بگم خریدم .همشم میگه دخترای بیچاره ی من خونه جمع کنن .

عین مادر شوهر من .تازگیا بابلیس گرفتم هنوز نتونستم بهش بگم خریدم .همشم میگه دخترای بیچاره ی من خونه ...

نمیخواد بهش بگی بعد یه چیزی میگه ناراحت میشی ولش کن

لازم نیس هرکاری میکنیم بهشون بگیم بدعادت شده 

تقصیر جاری بزرگمه به نظرمه .اون هرچی میشه میاد میگه حتی یه شامم بیرون بخوره میاد تعریف میکنه .از اون ورم چیزی برای خودش نمیخره مثلا الان ۱۱ ساله عروس خونوادست یه دونه پالتو خریده دوسال یا سه سالم یه جفت کفش .بعد من‌ یه چیز کوچیکم که میخرم به چشم میاد فکر میکنن ولخرجم .