2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همش خواب های بد میبینم ب نظرت ماله استرسه؟چون خیلی استرس دارم ولی خواب هایی ک.میبینم ربطی ب مشکلا ...

بله قطعا بخاطر استرس هست چون استرس بافت مغز رو بهم ميريزه و درگير ميكنه بيدار كه هستين استرس هست و وقتي به خواب رفتين هم اون افكار آشفته به صورت رويا ظاهر ميشه چه بسا خوابتون ربطي به مشكل هم نداشته باشه اما علتش همون درگيري ذهنيتون هست

همش احساس میکنم دارم از بلندی میفتم با اینکه ترس از ارتفاع ندارم ولی یه دفعه میپرم ازخواب

اها ببخشيد فكر كردم يكي ديگه نوشتن اينو😂شرمنده

بله همينطور كه براتون توضيح دادم علتش درگيري فكري و ذهنيه استرس واقعا تاثير مخرب داره و ضربه ميزنه به جسم و روح 

سعي كنين تمريناتكاهش استرس رو قبل خواب انجام بديد 

مثلا يوگا

عزیزم من همش افکار منفی میاد به زهنم همش به گزشته وظلمای که در حقم کردن فک میکنم نمیتونم از فک ...

زمانيكه اين افكار مياد سراغتون حواستون رو پرت كنين ازش 

و به چيزاي قشنگ فكر كنين

و به اين فكر كنين كه گذشته گذشت نه ميتوني برگردونيش و نه ميتوني كاري بكني و فقط و فقط زمان حال رو داري خراب ميكني 

راه خالی کردن ذهن از افکار چیه؟ حتی وقت نماز هم میاد یادمان؟

ذهن آدمي مدام در حال برنامه سازي هست و نميشه فكر نكرد يا اونو خالي كرد اگه ميخوايين از افكار منفي رها بشين ورزش ئوگا قبل خواب يا بعد خواب تاثير فرق العاده اي داره