2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید.حالم خیلی بده

196 بازدید | 23 پست

سلام خواهرا میشه راهنمایی کنید چیکار کنم...من ماه پیش سقط داشتم تازه از مسافرت برگشتم.خیلی وقته از خانواده همسرم خبری ندارم.(بخاطر سقط رفتیم مسافرت و جواب هیچکسو نمیدادیم چون حالمون خیلی بد بود)

حالا مادرشوهرم فهمید که برگشتیم خونه زنگ زد که دلمون تنگ شده برای فردا ناهار بیایید اونجا.منم خوشحال که به فکرمونه دلش تنگشده ولی گفت جاری برادرشوهرمم هستن (که من اصلا از اونا خوشم نمیاد )به مادرشوهرم گفتم خبر میدم میام یانه...حالا بگم چرا خوشم نمیاد چون وقتی ما باهم دعوت میشیم مادرشوهر پدرشوهرم به جز اونا کسیو نمیبینن..جاریم همش فخر فروشی میکنه همش حاملگی شو بروی من میاره...زنشوهر همش منم منم میکنن ولی نیم منم نیستن تو اون روز یا روزای قبلش از کوچیکترین اتفاق که تو خونه محل کارشون میفته رو برای ادم توضیح میدن نمیدونم دلیلش چیه...در کل جاری همش تیکه میندازه منم کم زیاد جوابشو میدم ولی خب دلم خونه ازش حالمو بد میکنن نمیدونم برم نرم اگه برم میگه هروقت من میام اینم پا میشه میاداگه نرم میگه به من حسودی میکنه...نمیدونم چیکار کنم پدرشوهرم زنگ زده میگه شما دوتا جاریید اونام دوتا داداش رفت امد کنید منم گفتم اینارو به اون عروستم میگی یافقط برای من نصیحت داری درصورتی که من از اونا کوچیکترم ...خسته شدم ازشون من الان چیکار کنم؟؟؟

موندم به خدا مشکلات خودم کنار یکماه از سقطم گذشته هنوز خونریزی حالت تهوع سرگیجه دارم اینام که اینحوری میکنن باهام..ناگفته نماند کسی خبر نداشت که حامله بودم سقط کردم

میشه لطفا یهصلوات برای تو راهیم بفرستین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خدا رو شکر که کسی خبر نداره که سقط کردی.  درضمن چرا جاری باید با خو ش فکر کنه که هر وقت می خونه پدرشوهرت شما هم هستی! وقتی شخصا دعوتتون کردن دیگه چرا اون باید همچین فکری بکنه. درضمن حاملگی که هنر نیست که آدم بخواد به رخ کسی بکشه. اینطور فکر نکن. شما هم خودت رو خوشحال نشون بده و در مورد هر چیزی دوست داشتی صحبت کن. اگر هم زیاد اهل حرف زدن نیستی لااقل خودت رو شاد و بشاش نشون بده.  

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم
عزیزم خدا رو شکر که کسی خبر نداره که سقط کردی.  درضمن چرا جاری باید با خو ش فکر کنه که هر وقت م ...

نه این فکرم نیست یه بار مادرشوعرم مارو دعوت کرده بود خونشون به مادرشوهرم گفتم زنگ بزن جاری ام بیاد گفت زنگ زدم گفته هلن اینا هستن نمیام حوصله ندارم😥😪😭از اونجا بود شناختمش...اتفاقا من جلو اینا سعی میکنم خودمو خوشحال نشون بدم...ولی متاسفانه یه رفتار برخورد زشتی انجام میدن که نگم...

به خودت تلقین نکن که نکنه اون با خودش فکر میکنه که بهش حسودی میکنم. به خودت بگو من که چیزی کم ندارم

کاش تلقین بود به زنداداشش که دوست صمیمی منه گفته هلن حسادت میکنه من حاملم چشم دیدن منو نداره هروقت هلن منو میبنه من مریض میشم چشم میزنه

نه این فکرم نیست یه بار مادرشوعرم مارو دعوت کرده بود خونشون به مادرشوهرم گفتم زنگ بزن جاری ام بیاد گ ...

چرا مادرشوهرت این حرف رو به شما زده. کار بدی کرده . ولی شما برو برای خورت اونم تحویل نگیر تا حوصله اش بیاد سر جاش

کاش تلقین بود به زنداداشش که دوست صمیمی منه گفته هلن حسادت میکنه من حاملم چشم دیدن منو نداره هروقت ه ...

باید میگفتی بلانسبت گاو هم حامله میشه . حسودی کردن داره ؟ من هنوز تصمیم به بارداری نگرفتم

همه چیز بستگی به حال دل آدم داره، حال دلت که خوب باشه همه رو خوب میبینی ولی حال دلت که بد باشه با کوچکترین حرفی به هم میریزی. اگر مسائل رو تو دل خودت بی اهمیت بدونی نه جاریت نه هیچ کس دیگه نمیتونه اذیتت کنه، تو حاملگی رو برای خودت مهم کردی و نقطه ضعف دستش دادی، بی خیالش اصلا نبینش پ حتما مهمونی رو برو و به خودتم حسابی برس

بعضی آدمها طرز فکر خودشون رو به دیگران نسبت میدن . لطفش اونجاست که این طرز فکر رو به زبون میارن و خودشون رو حسابی پایین میکشن. مثل همین که گفتن شما به بارداری ایشون حسودی میکنی. خوشحال باش که خودش رو نشون داده .
چرا مادرشوهرت این حرف رو به شما زده. کار بدی کرده . ولی شما برو برای خورت اونم تحویل نگیر تا حوصله ا ...

یعنی میگی برم ؟؟؟

شوهرمم میگه بریم حرفی نمونه.دورز دیگع نرن بشینن بگن ما حسودیم گفتم نکه الان نمیگن میگه تو خانومی کن مثل اونا نباش ولی من دیگه تحمل ندارم

یعنی میگی برم ؟؟؟ شوهرمم میگه بریم حرفی نمونه.دورز دیگع نرن بشینن بگن ما حسودیم گفتم نکه الان نمیگن ...

به نظر من برو. اگه نری اونا رو بیشتر خوشحال میکنی. سعی کن یه کم روحیه خودت رو عوض کنی . تا جایی که میتونی بهش فکر نکن. اهمیتی بهش نده. حساب هر کسی جداست . روی شما یه جور حساب میکنن روی ایشون یه جور دیگه. شما به فکر خودت باش و به اون کاری نداشته باش. ندید بگیرش عزیزم

عزیزم برو بخودت برس با ارایشی ملیح زیباییتو دوچندان کن و قشنگترین لباستو بپوش با یه لبخند و ارامش خاصی بشین . هر حرفی هم زد ک خواست حرص شمارو دربیاره خودتو بزن ب اون راه انگار ک چیزی نمیشنوی باورکن ازصدتا حرکت بیشتر جواب میده . با همسرت خیییلی خوش باش ک فکر نکنه شما دارین غصه چیزیو میخورین. اگرم نرین خانواده شوهرت شمارو مقصر میدونن .چون دعوتشونو رد کردین

هیچوقت دیگران رو قضاوت نکنید____سرنوشت انقد دنبالتون میکنه تا توی یه کوچه بن بست شمارو تو همون شرایطقرار بده🤐دیدم ک میگم.  ___________خدایا بخاطره تمام معجزات زندگیم شکر❤❤❤💓💓💓💓💓💓
همه چیز بستگی به حال دل آدم داره، حال دلت که خوب باشه همه رو خوب میبینی ولی حال دلت که بد باشه با کو ...

واقعا حرفتون درسته من حالم به شدت بده خیلی احساس درموندگی میکنم...ولی جاریم خیلی به من بد کرده خیلی خودشو بالاتر از من میدونه من اصلا کاری به کارش ندارم دیگه رفت امدی ام نداریم اخرین با یک ماه پیش خونه مادرشوعر دیدمش.

خب اون از اون ادمایی که باشوخی کلی حرف میزنه....

اصلا راجب حاملگی این مسائل باهاش حرفی ندارم ولی اون به خودش اجازه میده ازم سوال بپرسه منم با اینکه تو جواب بهش میگم بچه نمیخواییم بهم میگه بلا نسبت تو الان اگه هرکی نازا ام باشه میگه بچه نمیخوام