2777
2789
عنوان

ارایش چشمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 108 پست
ارایشت چشم وابروت  خیلی تمیزوخوبه.. فقط ابروهات رو اگر هاشورخطی بکشی دخترونه تره.. شبیه تتو ه ...

ممنون عزیزم😍هاشورم واسه ۴ سال پیشه😩😔

البته هاشورم این شکلی نیست با آکوا درستش کرده که به ارایشم بیاد

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهی یه بار بیشتر نمی‌تونی بگیری ببین من بدنم خالی کرد. یه هفته بعد بله برون خواهرشوهرم عروسی برادر ...

واقعأ  ميدونى فقط مشکل من اينه که خيلى تغذىه دوس دارم کيک کلوچه اينا

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      
واقعأ   ميدونى فقط مشکل من اينه که خيلى تغذىه دوس دارم کيک کلوچه اينا

اصلا اهل خوراکیای شیرین نیستم. ولی چیزای شور خیلی دوست دارم. این خوراکیا خیلی چاق کننده‌ان. جاشون خرما خشک عناب توت خشک یا اجیل خام بخور

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.
اصلا اهل خوراکیای شیرین نیستم. ولی چیزای شور خیلی دوست دارم. این خوراکیا خیلی چاق کننده‌ان. جاشون خر ...

واقعأدست خودم نيس موقع خواب که ميشه همش وسوسه ميکنم بخورم.من 75کىلوهستم شايداين روزابيشترهم شده باشم قدم هم167

واقعأدست خودم نيس موقع خواب که ميشه همش وسوسه ميکنم بخورم.من 75کىلوهستم شايداين روزابيشترهم شده باشم ...

منم ۷۵ کیلوم 😭

۱۶۵  منم شکم پهلو ران 😭😭😭😭😢😢😢😢

لامصب هرچى ميپوشى ميزنه بيرون  ووزش ميکنى من اصلأحوصله نميکنم شرايط باشگاه رو هم ندارم

لامصب هرچى ميپوشى ميزنه بيرون    ووزش ميکنى من اصلأحوصله نميکنم شرايط باشگاه رو هم ندارم

نه 

یه مدت خونم نزدیک مادرشوهرم بود دخترمو می‌ذاشتم پیشش می‌رفتم پیلاتس. نمی‌دونی چقد خوب بود. انقد سایزم کم شده بود. وزنمم پایین اومده بود تما چون پیلاتس خیلی رو شکم پهلو کار می‌کنه و فرم می‌ده عالی شده بودم. ول کردم بدتر از قبل شدم. 

الانم باشگاه نمی‌رم. 

نه  یه مدت خونم نزدیک مادرشوهرم بود دخترمو می‌ذاشتم پیشش می‌رفتم پیلاتس. نمی‌دونی چقد خوب بود. ...

خو همون حرکت هايي که پيلاتس ميکردى تو خونه هم بکن

خو همون حرکت هايي که پيلاتس ميکردى تو خونه هم بکن

یادم رفته بیشترشو

البته می‌شه سرچ کرد ولی حال و هوای باشگاه آدمو سرحال میاره. مثه تردمیل که تو خونه باشه نمی‌زنی بری باشگاه می‌زنی