2777
2789
عنوان

ارایش چشمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 108 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این هم ارایش چشمم واسه عروسی 😍باردار بودم

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.
بعدشم رژیم داشته باشی خوبه

ب نظرت سه يا چهار روز توهفته طبق رژىم تو برم پيش بقيه روزهارو هم عادى(ىعنى روزى دووعده غذا)بخورم جواب ميده؟

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      
شبیه عکسته

بله همه میگن عکس عروسیمو که گذاشتم توی تاپیک همه میگفتن شبیه عکس پروفایلتی😂

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.
قشنگه ابروهای خودته؟

نه هاشور هست 

ب نظرت سه يا چهار روز توهفته طبق رژىم تو برم پيش بقيه روزهارو هم عادى(ىعنى روزى دووعده غذا)بخورم جوا ...

ماهی یه بار بیشتر نمی‌تونی بگیری

ببین من بدنم خالی کرد. یه هفته بعد بله برون خواهرشوهرم عروسی برادرشوهرم بود. عصبی هم شدم تو عروسیش به خاطر همین خیلی سخت مریض شدم. اصلا خوب نمی‌شدم

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.