سلام بچه ها لطفا اگه تجربه ای دارید به من کمک کنید. من دو روز پیش از درد شدید کلیه رفتم دکتر گفت سنگه. سی تی اسکن گرفتم گفت سنگ نزدیک مثانه اس. با کلی مسکن و اینا اروم شدم فرداش رفتم سونو گفتن سنگی نیست. دکتر هم گفت به احتمال زیاد یا دفع شده یا اسپایس عضلانی بوده در صورتی که سی تی سنگ نشون داد. الان من باز درد خفیف دارم سمت چپ جدیدا هم سمت راست احساس می کنم ضربه بهم وارد میشه جای درد تغییر می کنه. میشه راهنمایی کنید اگر همچین شرایطی داشتین
۸ساعت بستری بودم داشتم میمردم از درد با کلی مورفین اروم میشد. یک روز بعد واسه سونو که رفتم گفت سنگ ن ...
دفع من خون و سوزش نداشت من که اول تشخیص اشتباه دادن آپاندیس عمل کردن هنوز بخیم نکشیده بودم دوباره درد شروع شد که سی تی گفت سنگ خیلی هم بزرگ بود باید سنگ شکن میرفتم ولی چون تازه عمل شده بودم نمیشد احتمال هم داره سنگت خرد شده باشه تو سی تی نشون داده نشه ولی برای من کامل دفع شد
دقيقا منم دو سه روزه با سنگ کليه درگيرم امروز رفتم دکتر ، دکترم نبود شهرمون هم خدا رو شکر متخصص کليه نداره رفتم عطاري عرق خار شتر گرفتم با يه مقدار خار خاسک و عناب و تخم گشنيز بجوشونم بخورم ببينم چي ميشه .