2777
2789
عنوان

مزوتراپی

569 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من میخام برا موهام مزوتراپی انجام بدم یه کلینک معتبر که از کارشون راضی باشین معرفی میکنین؟ قیمتشم اگه نسبی بگین خیلی خوبه و اینکه خوب بوده برا کسی یانه؟ مرسی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یکی از آشنایان انجام داد تو تبریز سیصد تومن.

سلام دوست عزیز، ببخشید من تبریزم میخاستم مزوتراپی مو انجام بدم بنظرتون مؤثره؟ و اینکه اشناتون از نتیجش راضی بودن؟ ممنون میشم جواب بدین. 🙏🌸🌸

به جای لعنت فرستادن ب تاریکی، بهتر است شمعی روشن کنیم! 🍒🍇🍉🍒🍒
سلام دوست عزیز، ببخشید من تبریزم میخاستم مزوتراپی مو انجام بدم بنظرتون مؤثره؟ و اینکه اشناتون از نتی ...

سلام عزیزمو بله ایشون ریزش مو شدید در اثر استرس ناشی از فوت عموش داشت و خیلی براش موثر بود

سلام دوست عزیز، ببخشید من تبریزم میخاستم مزوتراپی مو انجام بدم بنظرتون مؤثره؟ و اینکه اشناتون از نتی ...

من تو تبریز نمی شناسم ولی تو تهران عزیزم دکتر دوستم خانم دکتر اشبین خیلی دکتر خوبی تو این زمینه هست  واقعا مزوتراپی رو مو هاش جواب داده

هم ریزش قطع شده هم پر پشت شده

مزوتراپی برای کنترل ریزش و تقویت موها و پی آر پی برای رویش مجدد کاربرد داره

سلام شما چند جلسه مزو و چند جلسه پی آرپی انجام دادید؟ 

اثرش هنوز موندگاره...؟ یا موقتیه؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید؟ 

برای آقایونم جواب میده؟ برای همسرم میپرسم

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞