2777
2789
عنوان

منم تلافی کنم😕

768 بازدید | 51 پست

سلام خواهر شوهرم تازگی عقد کرده فردا شب خونه پدر شوهرش دعوتیم من تصمیم گرفتم نرم حالا به چند دلیل مادر شوهرم مارو تو مهمونیاش که همه بچه هاش هستن دعوت نمیکنه اصلا بهمون زنک نمیزنه یه ماهه نوشو ندیده یادش نمیاد از ما هر بارم میگم چرا مهمونی دعوتمون نمیکنی میگه خودتون بیان ولی بچه هاشو همیشه دعوت میکنه اما وقت عقد بچه هاش که میشه تند تند زنگ میزنه و خواهش تمنا که بیاین سر عقد برادرشوهرم انقدر زنگ میزد ما رفتیم باز بعد عقد دوباره مارو گذاشتن کنار هر مراسمی هم ما یا خانواده من دارن نمیان بهونه میارن همیشه ابروم جلو فامیلام میره حالا کلا 1ماههاز روز محضر دخترش سراغ مارو نگرفته الان که فردا شب دعوتیم زنگ زده به شوهرم بعدم زنگ زده به خونه من نبودم باز دوباره زنگ زد من جواب ندادم یعنی الان به خاطر دامادش انقدر زنگ میزنه اما وقت دیگه به شوهرم نیگه سما سر کارا نیست که زنگ بزنم منم تصمیم دارم فردا ترم تلافی کنم چون وقت دعوتی جاریم گفت نیاین ابرومون میره میگن بچشون نیومد الانم فقط به خاطر ابروشون اصرار دارن بریم خستم کردن انقدر استفاده ابزاری از منو شوهرم کردن فقط وقت مراسمشون یاد ما میوفتن به نظرتون کارم درسته؟شوهرم گفت دوست نداری نمیریم منم گفتم نه اونم از این کارای خانوادش ناراحته

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تصمیم رو بذار با شوهرت همون رو انجام بدین

اون گفت هر جور خودت میدونی منم گفتم نه اونم اصرار نکرد خودشم کلی ناراحته به خاطر رفتارشون

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

دقيقا مادرشوهرمنم اينجوري يه

قدرتشو داري نرو من اكثر اوقات نميرم ولي شوهرم ميره واين موضوع اعصابمو خوردميكنه كه شوهرم پشتم نيست 

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت
همشون بخدا همین جورن   واگذار بخدا   تلافی نکن

من اهل تلافی نیستم تا الان هر بار گفتن بیا رفتم اما واقعا حس میکنم داره بهم توهین میشه فقط برا حفظ ابروشون مارو میگن فک کن  خونشونو عوض کردن به ما نگفتن شوهر خواهرم گفت که شدن همسایه مامانش مادر شوهرم عمل کرد نگفتن دختر پسرشو عروس و داماد کرد وقتی کارو تموم کردن گفتن بهمون  چون بهمون نیاز داشتن 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
گاهي پسرا خيلي خانوادشون رو اذيت كردن بعد ازدواج خانواده اينجوري ميكنند

شوهرم کاری نکرده فقط چون نسبت به بقیه بچه هاش ضعیف تره باهاش اینجورین

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔