2821
2789
عنوان

یه سوال

54 بازدید | 11 پست

به نطرتون کسایی که اول زندگی چیزی ندارن یعنی مستاجرن و ماشین ندارن با کسایی که اول زندگی همه چی دارن خونه و ماشین طلا چقدر ایا در اینده هم زندگیشون نسبت به اونا عقب میموته یا نه امکان داره اونا هم به پای اون کسایی که از اول همه چی داشتن برسن یا حتی از اونا بزنن جلوتر یا نه همیشه عقب میمونن از اونا 

ممکنه برسن به اونا ولی هیچ وقت حال خوش اونایی رو که از اول همه چی داشتن وبا آرامش زندگی کردن رو تجربه نمیکنند

از دست وزبان که برآید        کز عهده شکرش بدر آید                       ❤خدایا شکرت❤
ممکنه برسن به اونا ولی هیچ وقت حال خوش اونایی رو که از اول همه چی داشتن وبا آرامش زندگی کردن رو تجرب ...

حب شایدم اونایی که ار اول همه چی دارن مشکلات دیکه ای داشته باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حب شایدم اونایی که ار اول همه چی دارن مشکلات دیکه ای داشته باشن

خب اون دیگه بحثش جداست ولی اینکه اول زندگی همه چی داشته باشی تا اینکه هیچی نداشته باشی وبا بدبختی وقسط وقرض ونخوردن ونپوشیدن همه چیزو بخری زمین تا آسمون فرق داره با هم.

از دست وزبان که برآید        کز عهده شکرش بدر آید                       ❤خدایا شکرت❤
نه وای خواستم بدونم چقدر فرق داره آدم از اول همه چی داشته باشه یا نه بعدا شاید بهش برسه

ما از اول هیچی نداشتیم هیچی اما لذتی که زن وشوهر باهم به همه چی برسن خیلی بیشتره به نظر من تا از اول همه چی در اخیتارشون باشه 

تا خدا با من است زمانه با من است .