2777
2789
عنوان

شوهر دو رنگ

226 بازدید | 5 پست

باخانواده شوهرم کات کرده بودم به اجبار مجبور به رابطه شدم بازم خیلی خیلی کم ارتباط دارم چن هفته ای بود گوشی شوهرم روچک نکرده بودم دیروز که خواب بودم رفتم سراغ گوشیش مامانش قبلش پیام داد باز نکردم متوجه بشه فقط تماسا روچک کردم   بعد شبش که رفتم سر وقت گوشیش دیدم پیام مامانش رو پاک کرده صبح بهش باخنده گفتم دلم تنگ شده برم تو گوشیت از این به بعد حواست باشه میرم تو گوشیت چیزی خواستی از گوشیت پاکنی پاکش کن تا نبینم به نطرتون باید مستقیم بهش بگم چرا پیام مامانتو پاک میکنی که من نبینم؟ خیلی از دستش دلخورم پنهانکاری میکنه

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉

یا خدااااا!!!!!! فکر میکنم این موضوع برا همه پیش میاد منم خیلی وقتا نمیخوام پیامایی از طرف خانوادم شوهرم ببینه پاکشون میکنم یعنی دو رنگم!!!!!!!!! اصلا چه کاریه چک کردن گوشی شوهر

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد چای دورنگ افتادم چقدرم بد مزست..حالا اون هیچی اون کسی که باید ناراحت بشه شوهر شماست نه شما ..که بی اجازه میرید سراغ گوشیش و چکش میکنید ...بعدم مادرشه خداناکرده که خیانت نمیکنه و زن غریبه نیست که ...

یاد چای دورنگ افتادم چقدرم بد مزست..حالا اون هیچی اون کسی که باید ناراحت بشه شوهر شماست نه شما ..که ...

میره خونشون شام میخوره  به من میگه سیرم دروغ بهم میگه این همه غذا درست میکنم به روش نمیارم

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉
میره خونشون شام میخوره  به من میگه سیرم دروغ بهم میگه این همه غذا درست میکنم به روش نمیارم

خوب شاید اگه راست بگه شما شروع کنید به داد و هوار و دعوا ....احتمالا خودتون باعث این شدید که دروغ بگه بهتون ...