2777
2789
عنوان

غذای بچه های یک سال به بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 2944 بازدید | 45 پست
چجوری ماکارانی کته می کنین

من گوجه یدونه خورد میکنم و دوتا قالب کوچیک آب قلم و یه کمی دیگه اب بعد از اون ماکارونی ها خورد میکنم توش ...آبش باید کم باشه زیرش شعله متوسط میذارم وقتی ماکارونیش پخت جمع میکنم و شعله رو کم کم میکنم یه ربع دم بکشه ...نرم و لذیذه 

نمک هم میزنم ...تو قلمی ک پختم هم پیاز می ریزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم .من نصف روز ک سرکارم پسرم پیش مادرمه ماکارونی با سویا هم پسرم خیلی دوس داره. و مادرم میپزه براش.سوپ هم ک میپزه همه چی میریزه تو سوپ براش.

جدیدا ب پسرم مویز میدم تو دستم له میکنم دونه دونه میخوره دوس داره برا هوش و وزنگیری هم خیلی خوبه

اره صبحانه فرنی میدم .سیر میشه خودش می خوره منظورت ورمیشل هست

پسر من یکسال و یک ماهشه هرچی که خودمون میخوریم رو بهش میدم دیگه چون پنج تا دندون داره هم له نمیکنم خورد که هیچی نخوره دیگه غذای دیگه درست نمیکنم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
ممنون اب قلم خیلی سنگین نیست همیشه تو غذاش بریزیم

همیشه ک نه .تو دمی گوجه و ماکارونی.فقط اینا رو معمولا وقتی میدم ب پسرم ک غذا مثلا گوجه بادمجونه ولی برنج و خورشت و کباب و اب گوشت .عدسی و ...رو میدم بهش.

پسر من یکسال و یک ماهشه هرچی که خودمون میخوریم رو بهش میدم دیگه چون پنج تا دندون داره هم له نمیکنم خ ...

چقد خوب من اینقد فرنی سوپ درست کردم حالم بد شده پسر من دوتا بالا دو تا پایین دندون داره ولی خوب با دندون جلو که نمی تونن بجوین

وايي يعني به بچه هاتون عدسي ميدين؟؟؟؟؟بجه من سيزده ماهشه خيلي نفخ ميكنه نمبدونم جرا هنوز سيب زميني جرات نكردم بهش بدم يا ماماروني كلا هم جيزاي ميكس نشده نميخوره

چقد خوب من اینقد فرنی سوپ درست کردم حالم بد شده پسر من دوتا بالا دو تا پایین دندون داره ولی خوب با د ...

غذای سفره رو له کن.

یادمه پسر دایی شوهرم مامانش از 6 ماهگی بعضی از غذا هاس سفره رو له میکرد براش ماشالله سالم و وزنش هم خیلی خوب

وايي يعني به بچه هاتون عدسي ميدين؟؟؟؟؟بجه من سيزده ماهشه خيلي نفخ ميكنه نمبدونم جرا هنوز سيب زم ...

مشکل منم همینه غذای میکس نشده خیلی خیلی کم میخوره سیر نمی شه