2777
2789
عنوان

بابام ميگه شوهزت مارمولكه:(

379 بازدید | 15 پست

بچها يكي از فاميلاي نامزدم با بايام دوسته،بعد قرار گذاشته بودن كه برن باهم يه جايي،بعد يارو نميدونم به هر بهونه اي كه داشته باباي منو ميپيچونه و نميره،باباي منم كه تيييززززز ميفهمه مثلا فرداي اون روزي كه به بابام گفته رفته يعني همون پيچوندن خودمون

حالااااااااااا خانومي كه شما باشين امروز بابام بهم ميگه با اون شوهر مارمولكي كه توداري و داستانو برام تعريف ميكنه

منم گرين درومد و گفت تو ساده اي اينا دارن سواستفاده ميكنن ازت،مثل اينكه نامزد بنده امار بابامو داده بهشون

حالا از قضا من ديشب انگار بهم الهام شد پرسيدم فلاني رفت اونجا گفت نه بابا هميجاست يكم مِن مِنم كرد،

من ميدونم كه نامرزم ميدونست كه اون رفته همه هم ميدونن،اصلا رفتن و نرفتنش مهم نيستا اما اينكه امار باباي منو داده منو پيش خانوادم خيلي خرد ميكنه 

خيلي ساست داره نميدونم چجوري بهش بگم كه فهميدم شما جاي من بودين چيكار ميكردين

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نفهمیدم اصن، حالا نمیخواستن با پدرتون جایی برن چه ربطی به شما داره که میگه ساده ای؟ 

مثل اينكه نامزد بنده امار بابامو داده اوناهم پيچوندن،اين وسط هميشه ديوار كوتاه تر از من پيدا نميكنن ديگه

انقد باهم مشكل داريم و مستقيم گفتم كه نگو:))

اخی عزیزم.چقد بده ک خانواده هم میفهمن.ادم یه جورایی خورد میشه.انشالله ک درست بشه

😍دختر چشــم رنگی مامانی ، برا اومدنت لحظه شماری میکنیم عشــق دلم😍
اخی عزیزم.چقد بده ک خانواده هم میفهمن.ادم یه جورایی خورد میشه.انشالله ک درست بشه

اره همه ميدونن ما باهم دايما درحال جنگ اعصابيم ولي دوست داريم همو

فقط ابرومون رفتع

اصلا نفهمیدم چی شد😓😓

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...