2777
2789

سلام 

من گاهی شکمم خیلییییی سفت میشه و البته نه حس درد دارم و نه اینک تا ب شکمم دست نزنم نمیفهمم سفت شده 

امروز چند بار ب شکمم دست زدم دیدم مثل سنگ سفته سفته و اما گاهی مثل روزای قبلِ 

این نشونه زایمانه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من که دکترم می‌گفت نشونه زایمانه،من از ۳۳هفته اینجوری بودم دکترم ی عالمه قرص داد که زایمان نکنم،،منم درد نداشتم به دکترم فقط گفتم بچه خودشو سفت میکنه، گفت اینکه انقباضات زایمانه

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁
تا دردت شروع نشد نرفتی بیمارستان؟

درد نداشتم ماما همراه ام گفت برو بیمارستان تا منم بیام بعد وقتی معاینه ام کردن گفتن ۲ سانت بازی تا ۵ دقیقه بعد دکتر ام ک شیفت بود اومد شد ۳ سانت این روند تا ۴ ساعت بود منم خوش و خرم بودم ولی وقتی خواست از ۸ سانت بشه ۱۰ سانت ۴۵ دقیقه درد کشیدم...

الان من باید چکار کنم اخه زایمان من طبیعی نیست نمیدونم باید چکار کنم

چطور تو هفته ۳۹ دکتر هنوز سزارینت نکرده

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁