2777
2789
عنوان

غربالگری

101 بازدید | 17 پست

سلام خوبین؟من هفته دهم هستم .. ب نظرتون چقد لازمه برمبرای غربالگری؟اطرافیانم مزگن نمیخوایی و اینحرفا اخه عمم تو غرلبالگری بهش گفتن بچت مشکل داره ولی ب دنیا اومد سالم سالم بود.. ی کم بیاعتماد شدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی غربالگری اول مایع پشت نخاع گردن جنین اندازه گیری میشه که دور از جون اگه زیاد باشه بچه عقب موندگی داره وهمون سندروم داون. دور سر جنین 

غربالگری دوم هم اعضای داخلی بدن مثل قلب کلیه ریه ها کبد مغز و حتی روده ها هم برسی میشه دست و پاها چشم خلاصه همه چی، من خودم رفتم بری بهتره خیالت راحت تره به حرف اطرافیان گوش نکن کاری که میدونی درسته رو انجام بده

توی غربالگری اول مایع پشت نخاع گردن جنین اندازه گیری میشه که دور از جون اگه زیاد باشه بچه عقب موندگی ...

ممنون از اطلاعاتتون..والا خیلی دو دلم از طرفی اطمینان نیست بهشون ک ادم بچشو بندازه از طرفی ام ب قول شما دلنگران میشه ): ایشالا هرچی خیره 

من سردخترم نبود این چیزا نرفتم اما الان ک هس  باید بری 

خدای نکرده مشکلی باشه مشخص میشه 

آزمایش اول حدودا 120 سونو 250 

البته بادفترچه سونو 150 

ازمایش  دوم 316 آزاده 

سونو تقریبا 260 ک بادفترچه میشه 180 

البتا بعضی جاها قیمت سونو کمتره 

من اینجور بوده قیمتا من چون ازمایش اولم خوب بود شاید ازمایش دوم ندم اما سونوش واجبه 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
ممنون از اطلاعاتتون..والا خیلی دو دلم از طرفی اطمینان نیست بهشون ک ادم بچشو بندازه از طرفی ام ب قول ...

الکی ک مجوز سقط نمیدن 

خدای نکرده مشکلی باشه  میفرستن ازمایش سل فری ک توخارج انجام میشع و میفرستن جوابو 

و 3 تومن هزینه شه 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤