2777
2789
عنوان

خیلی افسرده ام

3771 بازدید | 20 پست

خیلی عصبی هستم رفتارم با بچه ام خیلی بده دست خودم نیس اعصابم خیلی ضعیفه هیچی خوشحالم نمیکنه اصلا ادم شادی نیستم  دوس دارم برم جایی که کسی نباشه خیلی کم حرفم خلاصه یه ادم شدیدا افسرده که همیشه حالم خرابه چیکار کنم خوب بشم یه  چیزی سراغ ندارید که حال دلم خوب بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم هستم دلم گرفته دخترم همش میزنم ازشوهرم خانواده شو جاریم بدم میاد دلم میخواد خونه ام ببرم ازشون دور بشم

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
منم مثل خودتم اصلا انگیزه ای ندارم هم به خاطر چاقیم هم اخلاق بد شوهرم  گاهی وقتا بی دلیل میشینم ...

آفرین منم خیلی موقع ها میشینم گریه میکنم به خاطر کوچکترین چیزی

آفرین منم خیلی موقع ها میشینم گریه میکنم به خاطر کوچکترین چیزی

من احساس میکنم به روانشناس نیاز دارم ولی شوهرم میگه چیزیت نیست که طبیعیه ولی اون از حال و روزم خبر نداره تو دلم چیا هست خسته شدم همش بدرفتاری میکنم با دیگران ولی دست خودم نیست

❤خدا جون عاشقتم❤

دوستان عزیزم من نظر همتون رو خوندم منم خیلی مشکل دارم با شوهرم.قبلاها همش گریه میکردم ولی الان اینطوری نیستم.نشستم با خودم فکر کردم گفتم چرا من باید خودم رو از بین ببرم.با حرص و جوش خوردن نه تنها چیزی نصیبم نمیشه بلکه طرف مقابلم هم هیچی براش مهم نیست.یاد گرفتم صبور باشم و به خودم برسم تو خونه.تا جایی که میتونم مهر و محبت کنم به بچه هام.اونا گناهی ندارن که بچه ی ما شدن.به خدا بچه ها زجر میکشن .اگر قرار باشه بچیگیشون که بهترین دوران زندگی آدم هست رتباه بشه وای به حال بزرگسالیشون.من برای آرامش خودم نشستم و شروع کردم به قرآن خوندن و ذکر گفتن کردم .واقعا یاد خدا آرامش دهنده ی قلب هاست.امیدوارم شما هم به این باور برسین و بر شیطان وسوسه گر لعنت بگین.

دوستان عزیزم من نظر همتون رو خوندم منم خیلی مشکل دارم با شوهرم.قبلاها همش گریه میکردم ولی الان اینطو ...

اره خومم یه موقع هایی همین فکرو میکنم قران خوندن