سلام بچه ها
من 24 سالمه و حدود یه سالی میشه که درسم رو تموم کردم.
پریروز استاد پیش دانشگاهیم رو جلو یه مدرسه دیدم. خلاصه سلام و احوال پرسی و ... ازم پرسید چیکار میکنی چی خوندی ؟ منم گفتم مهندسی شیمی خوندم الان تو یه شرکت کار میکنم. گفت حقوقت چقدره ؟ گفتم حدود 1 یا 1 و خرده ای ... اینو که گفتم کلی بهم خندید. گفت من خودم برای تدریس ساعتی زیر 500 تومن نمی گیرم.
خلاصه بهش گفتم چیکار کنم استاد میخوام ارشد بخونم. هر شرکت بزرگی هم که میرم واسه استخدام آشنا میخوان و ... بهم گفت چرا نمیای تدریس ؟ در آمدش عالیه. برای خانم هم شغل با کلاسیه. تو هم که درسای پیش دانشگاهی و دبیرستانت خوب بود. بیا ریاضی درس بده. گفت الان دیر شده صبر کن اگه بخوای من تابستون سال بعد معرفیت میکنم بری برای شروع ریاضی دوم و سوم دبیرستان درس بدی. بعد کم کم تلاش کن خودتو ارتقا بده ، بیای سمت تدریس کنکور نونت تو روغنه و ... گفت بشین از الان کتابای گاج ریاضی رو بخون یه جزوه برای خودت درست کن . گفت باید قدم قدم بری جلو منم کمکت می کنم.
حالا به نظرتون چیکار کنم ؟ برم تدریس دبیرستان خوبه ؟ خیلی دو دلم. ریاضیم خوبه ولی تا حالا تدریس نداشتم. میگم به نظرتون واقعا میشه توش از لحاظ مالی اینقدر پیشرفت کرد که استادم گفت ؟