2777
2789
عنوان

استادم بهم پیشنهاد کار داد ...

611 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها

من 24 سالمه و حدود یه سالی میشه که درسم رو تموم کردم.

پریروز استاد پیش دانشگاهیم رو جلو یه مدرسه دیدم. خلاصه سلام و احوال پرسی و ... ازم پرسید چیکار میکنی چی خوندی ؟ منم گفتم مهندسی شیمی خوندم الان تو یه شرکت کار میکنم. گفت حقوقت چقدره ؟ گفتم حدود 1 یا 1 و خرده ای ... اینو که گفتم کلی بهم خندید. گفت من خودم برای تدریس ساعتی زیر 500 تومن نمی گیرم.

خلاصه بهش گفتم چیکار کنم استاد میخوام ارشد بخونم. هر شرکت بزرگی هم که میرم واسه استخدام آشنا میخوان و ... بهم گفت چرا نمیای تدریس ؟ در آمدش عالیه. برای خانم هم شغل با کلاسیه. تو هم که درسای پیش دانشگاهی و دبیرستانت خوب بود. بیا ریاضی درس بده. گفت الان دیر شده صبر کن اگه بخوای من تابستون سال بعد معرفیت میکنم بری برای شروع  ریاضی دوم و سوم دبیرستان درس بدی. بعد کم کم تلاش کن خودتو ارتقا بده ، بیای سمت تدریس کنکور نونت تو روغنه و ... گفت بشین از الان کتابای گاج ریاضی رو بخون یه جزوه برای خودت درست کن . گفت باید قدم قدم بری جلو منم کمکت می کنم.

حالا به نظرتون چیکار کنم ؟ برم تدریس دبیرستان خوبه ؟ خیلی دو دلم. ریاضیم خوبه ولی تا حالا تدریس نداشتم. میگم به نظرتون واقعا میشه توش از لحاظ مالی اینقدر پیشرفت کرد که استادم گفت ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خودتو نگهدار... اونم به عنوان شغل دومت اول شروع کن بعد ک از درامدت مطمئن شدی از کار اولت دربیا... 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
آخه عزیزم من تمام وقتم 8 صبح تا 5 سرکارم کی برم تدریس.

مگه نگفته تابستون معرفیت میکنه؟ حالا فعلا ک همین کارتو نگهدار

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

یکی از اشناهامون دبیر یکی از دروسه. به حدی توی شهرمون معروفه که حتی از شهرستانای اطراف بچه هاشون رو میارن پیش این اقا برا تدریس خصوصی. از بر همین شغل انقدر وضع مالیش خوب شده که نگو.  5 تا خونه بالای یک میلیارد خریده و خالی ولشون کرده. برا یکی از خونه ها هم طرف سرش رو کلاه گذاشته و 3 میلیاردش رو بالا کشیده. نکته جالبش اینجاست فردای روزی که فهمید سرش کلاه رفته همه رو شام دعوت کرد رستوران. انقدر ریلکس بود که حد نداشت. 3 میلیارد پولی نیست ولی انقدرا هم کم نیست که طرف انقدر ریلکس بود.

اگر بتونی مثل این اقا معروف بشی نونت تو روغنه. تا حالا چند بار این اشنامون به من پیشنهاد کار داده و میگه حتی برات شاگرد هم میفرستم خودم ولی چون از تدریس بدم میاد تا الان قبول نکردم