2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فریدولین گرفتم اتوماتیک نیست فکر کنم همون مدل مینی واش بانو۱۰ باشه. البته من جاشو ندارم فقط یکی ...

منم‌جا نداشتم گذاشتمش تو بالکن بعد دیدم حیلی زجره برم‌و بیام‌گذاشتم‌گوشه دستشویی ایرانی

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
من ديروز ميني واش تويوتا ديدم، ٢.٥ كيلو، اتومات هم نبود، قيمتش ٣٠٠ بود، ولي اتوماتيك ميخوام. نميدونم ...

من دیوونه شدم دیگه.

بین کریر و ساک حمل موندم.

بین کیسه خواب و قنداق فرنگی موندم

بین ماشین شارژی و مینی واش موندم.

نهال خانوم مامانی عاشقته
من دیوونه شدم دیگه. بین کریر و ساک حمل موندم. بین کیسه خواب و قنداق فرنگی موندم بین ماشین شارژی و ...

اخي عزيزم، حرص نخور، اگه ماشين داري كرير بگير كه بتوني بعنوان صندلي ماشين هم استفاده كني، البته من خودم هم كرير گرفتم هم ساك حمل، ولي اگه ميخواي يكيش رو انتخاب كني با توجه به شرايطتت تصميم بگير، ماشين شارژي؟ منظورت از اين ماشين هاي اسباب بازيه؟

اخي عزيزم، حرص نخور، اگه ماشين داري كرير بگير كه بتوني بعنوان صندلي ماشين هم استفاده كني، البته من خ ...

گنده ها هستنا بچه ها سوار میشن میرونن. برقیا

نهال خانوم مامانی عاشقته
گنده ها هستنا بچه ها سوار میشن میرونن. برقیا

خوب واسه خريد اون كه الان خيلي زوده ! بزار ان شالله ني ني به دنيا بياد بعد با خودش برو هر كدوم رو كه دوست داشت بخر، از الان واسه سه سال ديگه ميخواي بخري! ميني واش رو بگير كه تو دو سه سال آينده كلي كمك حالت باشه.

هیشکی از مارک نگفت!!!

عزیزم مارک های فریدولین و بلسون خوبن به نظرم
البته من یه مطلب دیدم که بهترین مینی واش ها رو معرفی کرده. لینکش و می‌گذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     
لینکش اینه: https://bigsearch.ir/MiniWash

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟