2777
2789

تابحال دوبارتاپیک زدم در رابطه سونو دکتر ضیایی کسی جواب نداد حالا سوالمو کلی پرسیدم توروخدا راهنمایی کنید کی خوبه؟ 

عزیزم من سونوی میرداماد رفتم دکتر نشاط فر از نظر تشخیص و اخلاق خیلی عالیه..البته شنیدم سونوی نقشینه ...

ممنونم که جواب دادید، نوبت دهیشون چطوره؟! میزارن همسرم داخل بیاد؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دکتر ضیایی مورد تایید پزشک قانونویه..تشخیصاش خوبه ولی اگه هم تشخیص واست مهمه هم اینکه واست توض ...

دمت گرم عزیزم میخوام درست تشخیص بدم دچار وسواس فکری شدم، ان تی پیش سجادی فر رفتم خداروشکر تا الان همه چی خوب بوده ولی حس کردم زیاد وقت نمیذاره

عزیزم سه روز قبلش باید تماس بگیری تا نوبت بده.بله همسر هم اجازه ورود داره و تمام حزییات رو ریز به ریز میگه چندین بار صدای قلبشو میزاره  تمام سوالاتتو جواب میده و کلی هم ذوق میکنه واسه حرکات بچه..من بچم بدنیا اومده چند تا مشکل تو سونوش بود که دو جا دیگه واسه تایید دکتر نشاط فر رفتم همشون گفتن مشکلی نیس ولی بچم که به دنیا اومد دقیقا هم.نی بود که دکتر نشاط فر گفت

عزیزم سجادفر به اشنا ما گفت بچت دختر پسر شد..خدا شاهده چه قدر این دختر افسرده شد..البته خطا رو همه دارن اما نه تا این حد ..ولی سجاد فر و شمیم سونوهایی هستن که دکترا واسه نون فرض دادن بهم معرفی میکنن

عزیزم سه روز قبلش باید تماس بگیری تا نوبت بده.بله همسر هم اجازه ورود داره و تمام حزییات رو ریز به ری ...

مرسی عزیزم زنگ زدم نوبت دادن واسه 8اذر،انشاالله همه چی خوب باشه، ممنون میشم واسه نی نی منم دعاکنید

عزیزم همین الان دارم شیر میدم الهی به سلامتی نی نیتو بغل بگیریو به ارامسش برسی کاملا الان حستو درک میکنم💞👌👌 مطمین باش از انتخاب سونوت پشیمون نمیشی فقط به من خبر بده راضی بودی یا نه ..مامان مهربون💖💖

من رفتم پیش دکتر مریم سجاد فر .میگن خیلی دقیقه .خیابان هزار جریب مجتمع سپهر .

منم ان تی پیش اون رفتم به هیچ وجه جنسیتو حدس نزد، بعد چندتابیمار باهم تو راه میده یه خانم اومده بود واسه انومالی کلا 5دقیقه هم نشد همراه مردهم نمیذاره، من یکی ومیخوام با دقت وحوصله بشینه نی نی ونگاه کنه، از یکی از اقوام شنیدم میگفت پیش یه دکتر رفته بود نشسته بود حتی انگشتهاشومیشمرد، همه چیو نشون میداد

عزیزم سجادفر به اشنا ما گفت بچت دختر پسر شد..خدا شاهده چه قدر این دختر افسرده شد..البته خطا رو همه د ...

چند روز پیش مطب دکترم بود یه خانم گفت واسه انومالی رفتم پیش سجادی فر با احتمال 70%گفته دختره ومال دوستمو تو هفته18 تشخیص نداده، واسه منم تو ان تی از همون اول گفت معلوم نیست

عزیزم همین الان دارم شیر میدم الهی به سلامتی نی نیتو بغل بگیریو به ارامسش برسی کاملا الان حستو درک م ...

خدا نی نی شماراحفظ کنه، ممنونم عزیزم، حتما خبرشومیدم

منم ان تی پیش اون رفتم به هیچ وجه جنسیتو حدس نزد، بعد چندتابیمار باهم تو راه میده یه خانم اومده بود ...

احتیاط کار هم دقیقا همین طوره چند نفر با هم راه میده سوال جواب نمیده ولی تشخیصش خوبه ..منم مثل شما بودم دوست داشتم سونو انومالی که مهم ترینه تنها باشم  تو اتاق سوال بپرسم همسرم کنارم باشه و سونوگرافیستم هم کسی باشه که واسه مهم ترین اتفاق زندگی من ذوق داشته باشه و با اینکه احتیاط کار خیلی معروفه نرفتم پیشش..چون به جز تشخیص خیلی چیزهای دیگه هم مهمه