2777
2789

منم☺

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییییی تا من حامله نشم ول کن نیستینااا هرجا میرم حرف بچه اس

منم همانطور. حالا از شانس رفتم دکتر ی فامیل هامون هم اونجا بود

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.
اقدامی؟

نه🙁

تازه 1سال و 2ماه گذشته از عروسیمون....خودم ک خیلیییییییی دلم میخواد...اما همسرم میگه زوده فعلا....

میگم بابا خیلیا نمیتونن بچه دار بشن میترسم...همون موقع ک اقدام میکنیم ک نمیگیره....(داشتم گولش میزدم😂)

میگه از چی میترسی مگ من تورو بخاطر بچه گرفتم😕

میخواستم بگم ولی من ب امید بچه باهات عروسی کردم😕😂😂😂😂😂

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
نه🙁 تازه 1سال و 2ماه گذشته از عروسیمون....خودم ک خیلیییییییی دلم میخواد...اما همسرم میگه زوده فعلا ...

منم کم کم داره ی سال میشه.. از ماه بعد میخام برم تو اقدام.. البته با این وضع پری اگه بشم

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.

چیه؟😂😂😂

خو بچه دوست😂😂

😂😂😂منم همینطوری گول زدم و حامله شدم

پس ب تلاشم ادامه بدم😂😂😂😂😂😂

پس ب تلاشم ادامه بدم😂😂😂😂😂😂

ارررره 😂😂ولی نه مستقیم . زیرپوستی وارد شو .مثلا بگو رفتم دکتر یه زنه 6سال بود بچه دار نمیشد و دکتر گفت بهش اگه زودتر میومدی قرصایی که میدادم بهتر تاثیر میکرد و ...از این چیزا تا یکم بترسه

خدایا شکرت