2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 22 پست
انشاالله بدنت داره آماده میشه بخاطر اونه شاید این پری با لکه قهویی شروع بشه و ماه بعد به حق سه ساله ...

سلام دوست من..میشه منم راهنمایی کنی ممنون میشم..من ماه پیش اولین اقدامم بود دوره هام ۲۶روزه اس این ماه شد ۲۴روز واز دیروز تا حالا فقط لک قهوه ای دارم. اونم خیلی کم.تجربه ندارم کسی هم ندارم ازش راهنمایی بگیرم .میشه کمکم کنی ...چرا اینجوری شدم؟

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
خیلی دعاکردم نذرکردم نشد

عزیز دلم خدااا خیلی مهربونه ورحمتش بی اندازه اس از ته دلت توکل کن واطمینان داشته باش که خدا بهت میده قلبا اعتماد کن بهش...مطمعنم باردار میشی.

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست من..میشه منم راهنمایی کنی ممنون میشم..من ماه پیش اولین اقدامم بود دوره هام ۲۶روزه اس این م ...

سلام دقیقا منم مث شما بودم ماه بعدش باردار شدم لکه ای فقط پاک کنی رو دستمال معلوم میشه

به احتمال زیاد بدنت داره آماده میشه 

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
سلام دقیقا منم مث شما بودم ماه بعدش باردار شدم لکه ای فقط پاک کنی رو دستمال معلوم میشه به احتمال زی ...

بله لک ها خیلی کم هستن جوری که اصلا نیازی به پد ندارم.ولی درد پری رو دارم اونم نه مثل همیشه یکم کمترشما هم همینطوری بودی؟؟؟....مرسی از راهنماییت عزیزم...

میشه معرفی کنی

دکتر حسین احمری بنویسی تو گوگل به عنوان بهترین دکتر میاد اول خیابون پاستوره مطبش ادرسشم تو گوگل هست من پیش رفتم ،کسایی بودن که 7سال بچه دار نشدن درمان کرده مرده بادست زدن به شکم یا سونو مشکلو میگه یه خانومی به مادرم گفته بادست زدن به شکمش فهمیده رحمش پارست دوخته بعد بچه دارشده زود خیالت راحت باشه از کارش اول امیدت به خدا باشه بعدم تونستی حتما برو پیشش ،

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا
بله لک ها خیلی کم هستن جوری که اصلا نیازی به پد ندارم.ولی درد پری رو دارم اونم نه مثل همیشه یکم کمتر ...

بله مال منم همینجور بود انشاالله++++

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)