2777
2789
عنوان

چقدر این تهوع بَده 😔😔

245 بازدید | 19 پست

من سر بارداری اولم اصلا یه بار هم بالا نیاوردم سر این یکی هم تا الان همینطور . بعد امروز عصر با دخترم لواشک خوردیم . من که تا 3 شب گلاب یه روتون تو توالت بودم .رفتم درمانگاه و آمپول زدم و اومدم خونه. دخترمم بعد از من گفت آی دلم آی دلم یهو  بالا آورد . تا الان داشتم میشُستم . 

دلم واسه اونایی که تو بارداری هر روز تهوع دارن سوخت . احساس میکردم الان یه بلایی سر جنین میاد . واقعا حس بدی بود . تا عمر دارم لواشک نمیخورم . نمیخوام دوباره تجربه کنم. 😓😓

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تا ماه چهارم شدید تهوع داشتم از همه چی حالم بد میشد کلا تو دستشویی بودم خدا رو شکر از هفته ی 16 تموم شد

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
مامان منم وقتی آبجیمو باردار بود هر شبانه روز بالا می‌آورد   نه تقویتی میتونست بخوره نه غذ ...

آخی . چه خاطره بدی از بارداری میمونه . 😩😩 خواهرت موقع تولد هم کم وزن بود؟ 

منم تا ماه چهارم شدید تهوع داشتم از همه چی حالم بد میشد کلا تو دستشویی بودم خدا رو شکر از هفته ی 16 ...

خداروشکر . بنظرم تا 16 هفته هم زیاده . خیلی ضعیف میشه آدم. 😓😓