2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک 😢😢

260 بازدید | 39 پست

سلام خانوما

ازدواج ما فامیلیه پسرعمه دختر دایی هستیم.

بعد از سه تا سقط رفتیم آز ژنتیک دادیم همه خوب بود. بعدش رفتیم پیش دکتر که ببینم شاید علت دیگه ای داشته باشه هم من هم شوهرم آز دادیم گفتن ک هیچکدومتون نه ضعیفید نه مشکلی دارید تمام سقطا بر اثر ازدواج فامیلیه حالا اگه کسی بوده که همچین مشکلی داشته و به سرانجام رسیده ممنون میشم کمکی کنه چون واقعا حالم بده😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من خیلی ها رو شنیدم که مشکلشون حل شده،غصه نخور عزیزم  توکل به خدا کن 😘

دکتر به ما گفت یه روند جدید اومده برای ازدواج فامیلی که خارج از کشور انجام شده دوبار  با موفقیت بوده حالا شما برو تا 6 ماه دیگه بیا که ببینیم اومده ایران یا نه😟

دکتر به ما گفت یه روند جدید اومده برای ازدواج فامیلی که خارج از کشور انجام شده دوبار  با موفقیت ...

اونم خیلی سخت گرفته دیگه ،یک مرکز خوب ناباروری تو رشت هست ،هر کی رفته جواب گرفته عزیزم 

من درست جایی باختم که فکر کردم دارم به آرزوهام میرسم ...
من و همسرم هم پسرعمه و دختر دایی هستیم.اما به این مشکل برنخوردیم. برات دعا میکنم هر چه زودتر مشکلتو ...

ممنونم عزیزم ان شالله که اینطوره خودم ک خیلی ناامیدم کارم همش گریه اس