2777
2789
عنوان

😪خیلی ناراحتم

163 بازدید | 10 پست

بچه ها دیشب تو خواب دیدم شوهرم مرده تا صبح گریه کرده بودم بالشم خیس خیس بود ..صبح ک بیدار شدم شوهرم خیلی نگرانم بود ولی اصلا اون صحنه از یادم نمیره الآنم نمیتونم بخوابم چیکار کنم؟😥😥

اگر خدایی نکرده  زبونم لال این اتفاق بیوفته شماهاچیکار میکنید؟

من ک از صبح همش دارم ب این فک میکنم بغضم میگیره فک کنم من خودمو میکشم صد درصد نمیتونم زنده بمونم

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نامزد من همش میگه الهی بمیری ،از محبت کردن زیاد من هار شده فکر کنم  ،دلم خیلی ازش گرفته ،۸ روزه باهام قهره ، هر چی پیام و زنگ میزنم جواب نمیده 

انگار احساس تو وجودش مرده

سنگدل و نامرد ...

انقد گریه کردم چشمان باد کرده و تار میبینم 😢😢😢

الهی بمیره 

من درست جایی باختم که فکر کردم دارم به آرزوهام میرسم ...
نامزد من همش میگه الهی بمیری ،از محبت کردن زیاد من هار شده فکر کنم  ،دلم خیلی ازش گرفته ،۸ روزه ...

نگو اینجوری دختر الان از دستش عصبی هستی ایشالله زود سرش ب سنگ بخوره برگرده بچسبه ب زندگیش ایشالله همه چی خوب میشه برات😍

حواستو بده ب ماهت چراغ های شهر ارزش ندارند 
نگو اینجوری دختر الان از دستش عصبی هستی ایشالله زود سرش ب سنگ بخوره برگرده بچسبه ب زندگیش ایشالله هم ...

خیلی دلمو شکونده ،خیلی بی احساس شده ،التماس های منو نمیبینه انگار ،خیلی دلم گرفته 

من درست جایی باختم که فکر کردم دارم به آرزوهام میرسم ...