2777
2789
عنوان

برفک دهان نوزاد

2144 بازدید | 12 پست

خانما کمک   برفک دهان بچه رو فقط باهمون قطره ی نیستاتین درمان میکنید؟

چقدرطول میکشه درمانش؟

میگن ازقطره بایدبه نوک سینه هم بزنید   درسته؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای درمان #آفت_دهان #کودکان

مخلوط عسل طبیعی ،گلاب و سرکه روزی پنج بار داخل دهان بچرخانید

دهانشویه جوشانده پوست انار

رب انار در دهان نگه دارید و قورت دهید

برای درمان کامل حجامت عام و کبد ، روزی یک قاشق مرباخوری رب انار

برای #برفک_دهان_نوزادان

با گوش پا ک کن جوش شیرین اصلی که درآب حل شده رو به آرامی روی زبان نوزاد بکشید یکبار وخوب میشود...

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
مادر بزرگم میگفت بزار بچه تو کهنش جیش کنه بعد با همون رو دهننش و جایی ک برفک زده پاک کن همش میره

واقعا؟؟؟🤤

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
برفک چحودیه،؟من نمیدونم رودهنشونه؟یازبون؟ ^اخه زبون نی نی من سفید شده کلاروش یه لایه شیره منظورتون ...

کناره های زبون و روی زبون حالت تیکه تیکه سفیده  لباشم بادکرده

کلا بیقراره و شیرازسینه نمیتونه بخوره چون بایدباانرژی بمکه    شیشه رومیخوره چون سوراخشو بزرگ کردم میپاشه شیرتوگلوش

برای درمان #آفت_دهان #کودکان مخلوط عسل طبیعی ،گلاب و سرکه روزی پنج بار داخل دهان بچرخانید دهانش ...

جوش شیرین روزاول رو زبونش کشبدم رفت    بعددیگه قطره گرفتیم  ازاون زدم کناره های دهنش مونده    صبح بازجوش شیرینومیزنم

کناره های زبون و روی زبون حالت تیکه تیکه سفیده  لباشم بادکرده کلا بیقراره و شیرازسینه نمیتونه ...

اتفاقاروزیون دخترمنم  سفیده لبش نیس ولی زبونش خست دکترک براچکاپ برده بودم دیدولی چیزی نگفت اگ بودمیفهمید؟؟

وخدایی که بشدت کافیست
اتفاقاروزیون دخترمنم  سفیده لبش نیس ولی زبونش خست دکترک براچکاپ برده بودم دیدولی چیزی نگفت اگ ب ...

روزبون فقط باشه به رنگ سفید  مال شیره

ولی این برفک که میگم مثل شیر سررفته تیکه تیکه ست  انگار ماست خورده اونجوری سفیدک های قلنبه قلنبه ست کنارزبونش