2777
2789
عنوان

ناراحتم....

150 بازدید | 13 پست

خیلی ناراحتم.نمیدونم چیکار کنم.همش فکر میکنم .خسته شدم.همش میترسم کسی که عاشقشم وباهاشم  بم خیانت کنه.شوخیاش و شوخیای دوستاش خیلی اذیتم میکنه .قبلنا واقعا بهش اعتماد داشتم ولی الان نه .😢😢😢چیکار کنم یکم اروم شم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه کاری کرده ک نگرانی

نه ولی حس میکنم مثه قبلنا دوستم نداره و این که الان ازم ناراحته.و داره با دوستاش میره مسافرت بعد .دوستش بم گفت میریم بیرون با چنتا دختر خوشگل میایم خونه بعد بم گفت اپن مایندی؟؟؟؟گفتم کاره خوبی میکنین

نه ولی حس میکنم مثه قبلنا دوستم نداره و این که ازم ناراحته.و داره با دوستاش میره مسافرت بعد .دوستش ب ...

شکت درسته، دوستاش با کنایه حرفی رو زدن که مطمئن باش ازت پنهون میکنه، اگه آقایون رو بشناسی میفهمی که این حرفشون از روی شوخی الکی نبوده، دوست داشته واکنش تو رو نسبت به این اتفاق ببینه، حتی طاقت چند ماه دیگه رو هم نداشته، خیلی جدی بگیر

شکت درسته، دوستاش با کنایه حرفی رو زدن که مطمئن باش ازت پنهون میکنه، اگه آقایون رو بشناسی میفهمی که ...

چجوری حسمو کم کنم بهش که ضربه نخورم اگه چیزی شد؟؟😢

چجوری حسمو کم کنم بهش که ضربه نخورم اگه چیزی شد؟؟😢

برو مشاور بهت راهنمایی میکنه، ولی بهت بگم درسته که سخته اما مطمئن باش زندگی با آدمی که داره خیانت میکنه بدتره، 

در ضمن تا برات ثابت نشده قضاوتش نکن، فقط هوشیار باش، خیلی راهها برای امتحانش هست

ممکنه خیلی هم آدم سالمی باشه

2790
2778
2791
2779
2792