2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا نظر بدید . ب شوهرم پیشنهاد ی کاری شده ک حقوقش 4 یا 5تومنه و 5 ساعت از شهرمون دوره .خودش دوست داره بره بنظرتون بذارم بره؟؟حتی فکرشم برام دلتنگی میاره آخه

آرام باش .هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد !ما رفته ایم.....و الان تاریخ 1497 است ......(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)
نامزد من طبقه پایینه😬😬 صداشو مدام میشنوم  طبقه بالا ماییم پایین اونا

همسایه بودین قبلش.یابعدش همشایه شدین

هی تو اره با تو ام با خود ،خودت  امیدوارم هر چه از خدا بخوای سر راهت بزاره  هرچه ارزوی خوبه مال تو
لطفا نظر بدید . ب شوهرم پیشنهاد ی کاری شده ک حقوقش 4 یا 5تومنه و 5 ساعت از شهرمون دوره .خودش دوست دا ...

چرا کلا نمیرین اونجا حقوقش ک خوبه تو این اوضاع بیکاری

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
من نامزدم مسافرته  همیشه نگرانم چیزیش نشه دستگیر نشه   نمیدونم چرا حس میکنم پلیس میگیرتش & ...

چرا بگیرنش؟😂

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
از بعد از ازدواجم اولین باره که شب پیشم نیست. خیلی سخته. خدا کمک کسایی کنه شوهرشون بخاطر کارشون مجبو ...

من پريروز شوهرمو بعد چند وقت ديدم 

ميبينمشولي خيلي كم خيللللي كم

قضاوت فقط کار خداست...