2777
2789
عنوان

بددهنی

110 بازدید | 8 پست

امشب با شوهرم دعوام شد سر مسایل مالی سر پول من خرجهارو میدمو اینک همش بیکاره. ازبیخیالیاش عصبی شده بودم خ جیغ جیغ کردم ولی اونم خیلی کلمات زشتی بهم گفت منم همش گریه کردم. خ بی تربیته تازه فهمیدم. خودم ب فحش خ حساسم خ بدم میاد کسی بهم فحش بده. دیروزم دعوامون شد سر همین موضوع بعد کینه ای چون نیستم بعد یکی دوساعت آشتیمون شد همشم من آشتی میکنم. دیشب بهم گفت میخاستم باهات قهر باشم بامزه بازی درآوری آشتی کردم بعد ی دقیقه گفت اخه دلقکی. خیلی حرفش ناراحتم کرد تو دلمه هنوز. از شوهرم بدم اومده😔چکار کنم باهاش خیلی پرروعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فقط دلقک گفته  که اشکالی تداره شاید تو ذهن اون معنی بدی نده مثل دوتا دوست که به هم میگن ...

ن ب معنی گفت اخه قبل عقدمون رفته بود راجع ب من با زن سابقش مشورت کرده بود اون بهم تهمت زده تو حرفاشون. شوهرم گفته بود چون بامزه ام ازم خوشش اومده اونم گفته پس میشین دوتا دلقک. تو تلگرامش دیدم. حالا همون توهین زن قبلیشو بمن گفت. یعالمه دیگه امسب تو دعوا گفت دوسه بار گفت بی عرضه. ولی واقعا نیستم.فحش زیاد داد.تنها چیزی ک ازمن بالاتره ارشد داره من لیسانس دارم. همش پز میده ک اگ تورو نمیگرفتم الان داشتم دکترا میخوندم. رفتاراش مث بیسواداست بعد الکی کلاس میذاره 😑 

ولی برا بی کاریش باید کاری کنه👺👹 نمیشه که مردی گفتن زنی گفتن👿

وقتی بهش گفتم چجوری خرجها رو تو دفتر یادداشت میکنی ک همش پولمون کم میاد گفت مگ من دزدم دفترو پرت کرد تو صورتم خورد تو سینه ام

ن ب معنی گفت اخه قبل عقدمون رفته بود راجع ب من با زن سابقش مشورت کرده بود اون بهم تهمت زده تو حرفاشو ...

ای وای😕

مرد جماعت اینجورین

میزنن تو سر زنه

تا زن خودشو بالاتر نبینه

به قول خودشون یه جورابت با دنیا عوض نمیکنم

ولی نمیگم تا فکر نکی خبریه!