2821
2789

عنوانت😂😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

سلام خانما خبرررر یه گروه دارم ک تو گروه میتونی اجناس دست دومتو به راحتی بفروشی خیلی از خانما اجناس دست دومشونو فروختن وحتی اجناسی ک دیگ لازم نداری وحتی میتونی اگه شغل پوشاک فروشی داری از لباسات عکس بزاری تبلیغ کنی و حتی ارایشگری فقط بانوان تهران و شهرری کسی خواست بگه بیارمش 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وصله با هیچ فیل تر شکنی خود موبوگرامم قشنگ بدون

فیل تر کار میکنه 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
من موبوگرام دارم بدون قند شکن کار میکنه مث 🌸نه مث🌰

هوووف پس موبو بریزم🤦🏻‍♀️ اخه بازم کد میره ب تلم و خود سیم در دسترسم نیس کاری از دستم برنمیاد😑🤦🏻‍♀️

وصله با هیچ فیل تر شکنی خود موبوگرامم قشنگ بدون  فیل تر کار میکنه

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ اخه من سیمم در دسترس نیست 🤦🏻‍♀️ تلگرامم کار نمیکنه ک کد رو بگیرم هووف🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ اخه من سیمم در دسترس نیست 🤦🏻‍♀️ تلگرامم کار نمیکنه ک کد رو بگیرم هووف🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اونو دیگه ندونم

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز