2777
2789
عنوان

خانم های عزیز دوست دارین تو ختم قرآن شرکت کنید؟❤

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 68 پست
امضاتون رو خوندم خیلی خوشحالم همچین اشخاصی هم اینجا عضو هستن.خودم ارادت خاصی به شهدا دارم.چند تا هم ...

فدات شم عزیزم. شما لطف داری😘 خدا بیامرزه همه شهدا رو. واقعا روح بزرگی داشتن. شما باید به خودتون ببالین که  پدر و مادری دارین که چنین فرزندانی رو تربیت کردن... التماس دعای ویژه❤

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
فدات شم عزیزم. شما لطف داری😘 خدا بیامرزه همه شهدا رو. واقعا روح بزرگی داشتن. شما باید به خودتون ببا ...

ممنون عزیزم نظر لطفتونه.محتاجیم به دعا.😍

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مونده یه جزء ب من بده

سلام عزیزم.ببخشید دیر جواب دادم. فکر کردم همه رو دادیم تموم شد. داشتم مرور میکردم دیدم ۱۹ مونده. ۱۹ مال شما. التماس دعا😘

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

خداروشکر این ختم هم تموم شد.

ان شا الله هرچی از خدا میخواین بهتون بده😘

ممنون شرکت کردین😘

اللهم_عجل_لولیک_الفرج#  

خداروشکر این ختم هم تموم شد. ان شا الله هرچی از خدا میخواین بهتون بده😘 ممنون شرکت کردین😘 اللهم ...

فدای دل پاکت عزیزم خیلی عالی بود من خوندم خودم خیلی سبک شدم فردا اگه بشه معنی همین جز رو میخونم امیدوارم خدا حاجت دل خودت رو هم بده و چندین برابر خیر این ختم رو به زندگی خودت برگردونه که اینقدر دلت مهربونه واقعا ممنونم حال  قشنگ الانم رو مدیون تو هستم خدایا شکرت. 

خدایا همه فرشته های  کوچولوی زمینی رو همیشه در پناه خودت حفظ کن و نگهدار باش. 

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄
فدای دل پاکت عزیزم خیلی عالی بود من خوندم خودم خیلی سبک شدم فردا اگه بشه معنی همین جز رو میخونم امید ...

قربونت بشم عزیز دلم.😍 خوبی از خودته فدات شم. خیلی خوشحالم کردی.. 

ان شا الله خدا همه بچه ها رو حفظ کنه. ان شا الله امام زمانمون ظهور کنن و جهان رو پر از عدل و داد کنن..

آره حتما معنیش رو بخون. با خوندن قرآن همراه با معنیش حالت بهتر هم میشه.

خدا شما رو هم خیر بده که تو این ختم سهم داشتی و امیدوارم هرچی از خدا میخوای بهت بده.😘😘😘 

جانم به امضات استارتر عزیز    

فدات عزیزم😘

واقعا شهدا روح بزرگی داشتن