2777
2789
عنوان

فیبروم

148 بازدید | 17 پست

سلام دوستان مامانم فیبرم داره بزرگن رفت عمل کرد ولی باز خونریزی داره چند روز پیش رفت دکتر گفتن فیبرومو هنوز سر جاشه 

فیبروم خطرناکه😢😢😢😢

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
عزیزدلم مادر منم همینجوری شد آخر کلا رحمش رو در آورد انشاالله که زودتر خوب بشن خیلی سخته ☹

شرمنده رحم در بیارن دیگه نمیشه نزدیکی داش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرمنده رحم در بیارن دیگه نمیشه نزدیکی داش

نه چه ربطی داره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
چرا عزیزم میشه ربطی نداره ولی انگار که یائسه شده باشه دیگه پریود نمیشه و اینکه بچه دار نمیشه

واقعا مامانم هر کاری میکنم دکتر نمیره خالم مریضی خاص گرف از اونموقع از دکتر میترسه

مامان منم رفت رحم و تخمدانش رودر اورد  و خلاص  تازه دکتره یه ذره زیبایی هم عمل کرد الان تقریبا ۱۶ ساله

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
مامان منم رفت رحم و تخمدانش رودر اورد  و خلاص  تازه دکتره یه ذره زیبایی هم عمل کرد الان تق ...

بمونه خطر ناکه

واقعا مامانم هر کاری میکنم دکتر نمیره خالم مریضی خاص گرف از اونموقع از دکتر میترسه

عزیزم باید راضیش کنی این بیماری چیزی نیست که خاص باشه یا درمانش سخت باشه ولی بخاطر خونریزی بدن ضعیف میشه خیلی مادر من واقعا خونش داشت تموم میشد همش خون میزدن بهش ولی الان خداروشکر خوب شده 

💚💙💜💛