2777
2789
عنوان

زخم سینه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرتو بدوش بذاریخچال چربیش که اومد روش ازون چربی جداکن هم دمای اتاق شد بعدشیردهی بزار روسینه ات من آخرش اینطوری خوب شدم هزارتاچیزامتحان کردم چهارماه عذاب کشیدم تند تند ازون چربی شیرت بذارروش بعدصبرکن توهوای آزادسینه ات خشک بشه

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  

پماد بزنید. از رابط شیر دهی استفاده کنید. سوتین نبندید. یک لباس گشاد بپوشید تا زخم ها زودتر بهبود پیدا کنند (من پیراهن مردانه های همسرم را می پوشیدم در اون مدت). و شیرتون را پمپ کنید. شیر نباید تو سینه بمونه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
شیرتو بدوش بذاریخچال چربیش که اومد روش ازون چربی جداکن هم دمای اتاق شد بعدشیردهی بزار روسینه ات من آ ...

همه این کارها خوبه و لازمه اما کرم هان اسکین برای من معجزه کرد تو زخمی که ایجاد شده بود

عزیزم کرم هان اسکین آب رو آتیشه و برای من معجزه کرد کرم هان اسکین رو از داروخانه بخر فقط 13 هزار تو ...

سلام. ببخشید این کرم و رو زخم سینه اگه بزنیم موقع شیر دادن باید پاکش کرد؟ برای بچه ضرر نداره؟