2777
2789
عنوان

قیمت طلا

331 بازدید | 21 پست

سلام به همه می‌خوام برای دخترم یه زنجیر طلا باریک بخرم ، اگر از این دسته دوم ها هم باشه مهم نیست برام اولا اینکه چقدر باید براش کنار بذارم الان؟

سوال دوم اینکه شمال شرق تهران ساکنم از کجا طلا بدون مزد ساخت بخرم؟

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........
طلا که خیلی اومد پایین امروز ۳۷۷ بود ‌.یه زنجیر باریک حداقل  دو گرم هست ۸۰۰ هزار

عه چه خوب خداروشکر پس فکر کنم صبر کنم پایین تر بیاد بهتر 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عه چه خوب خداروشکر پس فکر کنم صبر کنم پایین تر بیاد بهتر 

چی بگم هیچی معلوم نیست یهو دیدی رفت بالا .یا اومد پایین بازار رو نمیشه پیش بینی کرد

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

استراتر ی کانال تلگ رام بهت معرفی میکنم خودم ازش خریدم خریدو فروش اینترنی داره همه مدل همه قیمت بدون اجرات هم داره خاستی ادرسشو بدم بهت

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

پس فکر‌کنم با یک میلیون تومان می تونم یه زنجیر برا دخترم بخرم آخه مزد ساختها هم گرون

استراتر ی کانال تلگ رام بهت معرفی میکنم خودم ازش خریدم خریدو فروش اینترنی داره همه مدل همه قیمت بدون ...

آره حتما لطف میکنید آدرسش و برام بذارید