2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاید تو تاپیک من

114 بازدید | 6 پست

من تنبلی تخمدان داشتم ۵ماه پیش متوجه شدم بعد رفتم دکتر سونو داد دارو خوردم یه ماهه خوب شدم ماه بعد دو تا فولیکول داشتم امپول hcg زدم ولی باردار نشدم الان ۴ماه دکتر نرفتم گفتم بیخیال باشم شاید باردار شدم الان چیکار کنم بخدا موندم ۱۱ماه اقدامم😭

هی خواهر من ... ماهم خسته شدیم ... یه سال دوا درمون کردیم نشد... باز اسفند اگه پولی دستمون بیاد میریم به امید خدا....

2سال اقدامیم...

انشاالله درست میشه خدا هست

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم مثل شما تنبلی تخمدان دارم اما خداروشکر الان باردارم نگران نباشید الان ۷۰-۸۰ درصد خانما تنبلی تخمدان دارن و راحت باردار میشن فقط استرس از خودتون دور کنید و زیر نظر پزشک باردار شید اصلا نگران نباشید بعضیا بعد چندماه جواب میگیرن بعضیا همون بار اول 

من خودم بعد ۳-۴ ماه نتیجه گرفتم

سلام منم مثل شما تنبلی تخمدان دارم اما خداروشکر الان باردارم نگران نباشید الان ۷۰-۸۰ درصد خانما تنبل ...

سلام ممنونم که اومدید ...

شما مداوم تحت نظر دکتر بودید؟یعنی من اگه ادامه میدادم باردار میشدم؟منتظر شم پریود بشم بعد برم دکتر یا الان برم؟؟؟انشالله صحیح و سلامت بچه تو تو بغل بگیری گلن

سلام ممنونم که اومدید ... شما مداوم تحت نظر دکتر بودید؟یعنی من اگه ادامه میدادم باردار میشدم؟منتظر ...

اره عزیزم معلومه که باردار میشی سوم روز اول تا سوم پریودت برو دکتر دارو بگیر حتما حتما بگو سونوگرافی انجام بده که خدای نکرده کیست یا مایع آزاد لگنی نداشته باشی / ممنون گلم انشاالله زود باردار میشی تاپیک میزنی منم کلی خوشحال میشم فقط گلم زود خودت نباز و تو این مدت استرس نداشته باشی