2777
2789
عنوان

خاطرات جنون آور😂😢

463 بازدید | 33 پست

الان یه هویی یه چیزی یادم افتاد که دلم میخواد سرم رو بکوبم به دیوار😧

راهنمایی بودم تو دوران زیبای بلوغ ،دنبال هر رای بودم واس خوشگل تر دیده شدن.یه دختر همسایه داشتیم خیلی به خودش میرسید و جذاب بود.کلا شده بود الگوی من😆آقا این دختر تازه چادر ملی مد شده بود بدن پری هم داشت و قد بلند کلی ام آرایش میکرد.با روسری های رنگی هد های خوشگل درست میکرد خلاصه کلی بلد بود.منم میخواستم با یه من سبیل و ابرو و دماغ ورم کرده و صورت پر جوش مثل اون شم😥خلاصه گفتم منم جا نمونم.چادر عربی داشتم گفتم مامان بیا جلوی چادرم رو بدوز و دوتا بند بدوز بالاش تا شبیه چادر دختر همسایه شع!آخه چادر اون ملی بود و اندامی مال منم عربی و گشاد😱چشمتون روز بد نبینه شبیه خمره شده بودم😢😢بعد موهام کوتاه بود میخواستم بقیه فک کنن موهام بلنده از این هد کلاه دار ها میپوشیدم دلش روسری میچپوندم که بقیه فک کنن موهای خودمه😩😩کلی ام کرم ضد آفتاب رنگی آردن میزدم روی اون سبیل ها با برق لب😒یه چیزی تو مایه های بلوغ سمندون میشدم.تازه با افتخار میشستم کنار اون دختره تا بقیه ببینن منم خوشگل هستم.یادم میافته میخوام خودمو دار بزنم.خدایی خیلی دوره بلوغ دوره افتضاحی بود

شما از این کارا کردین یا فقط من تقلید کار بودم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نکشتتتتت😂😂😂😂😂خمره

مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤    

😁😀

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خداوکیلی بلوغ سمندون هم اینجوری نبود لامصب😂😂😂😂😂امشب که اومدم تو خوابت میفهمی👻👻👻👻👻

یا خدااااا😨😨😨من از سمندون میترسم چند شب پیشم اومد تو خوابم😂