ببین درد داره نمیگم نداره موقع بیرون اومدن بچه ام درد به اوج خودش میرسه ولی همین که میاد بیرون و صدای گریهشو میشنوی اصلا خودتو فراموش میکنی.باورت نمیشه من صدای گریشو که شنیدم اصلا حودمو یادم رفتو قربون صدقه بچم میرفتم.الانم بعد دوماه اصلا دردشو یادم رفته
وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونهی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
ولی خداییش خیلی قشنگه اون لحظه دیدن معجزه خدا با چشم واقعا عالیه...من معجزه خدارو با چشم دیدم
وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونهی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
ببین درد داره نمیگم نداره موقع بیرون اومدن بچه ام درد به اوج خودش میرسه ولی همین که میاد بیرون و صدا ...
خوشبحالت ک گذروندیش..فیلمشو ک دیدم بچه رو به زور میکشید بیرون خیلییی ترسیدم..اصن نزدیک بود سر بچه رو بکنه از بس محکم میکشیدش..بچم گناه داره خب اذیتش کنن..من ک اصلا سزارین دوست ندارم مطب دکترم بودم یه خانمه میگف سزارین کردم بعد هفت سال بخیه هام درد گرفته