2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

267 بازدید | 40 پست

دوستانی ک طبیعی زایمان داشتین..پشیمون نیستین؟خیلی درد داره؟😢😢

یه چندتا فیلم دیدم خیلیییی وحشتناکه زایمان..من خیلیییی میترسم..شماهم انقد عذاب کشیدین؟😣😢😢

ولییییی حاضرررممم برا دیدن دخترنازم همه کار بکنمممم😍😍

برا سلامتی نی نی تو دلم یه صلوات میفرستی؟☺☺

عزیزم سزارین بی حسیم میتونی همون لحظه بچرو ببینی 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین درد داره نمیگم نداره موقع بیرون اومدن بچه ام درد به اوج خودش میرسه ولی همین که میاد بیرون و صدای گریه‌شو میشنوی اصلا خودتو فراموش میکنی.باورت نمیشه من صدای گریشو که شنیدم اصلا حودمو یادم رفتو قربون صدقه بچم میرفتم.الانم بعد دوماه اصلا دردشو یادم رفته

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

ولی خداییش خیلی قشنگه اون لحظه دیدن معجزه خدا با چشم واقعا عالیه...من معجزه خدارو با چشم دیدم

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟
ببین درد داره نمیگم نداره موقع بیرون اومدن بچه ام درد به اوج خودش میرسه ولی همین که میاد بیرون و صدا ...

گلم ببخشید جسارتا بعدش واژن گشاد شد؟

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
ولی خداییش خیلی قشنگه اون لحظه دیدن معجزه خدا با چشم واقعا عالیه...من معجزه خدارو با چشم دیدم

عزیزم ببخشید بعدش واژن به حالت عادیش برگشت؟

فیلماشو ک میبینم گریم میگیره خیلی دردناک و وحشتناکه

دیدن خیلی فرق داره با اینکه تجربش کنی

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
گلم ببخشید جسارتا بعدش واژن گشاد شد؟

تنگم شده.شوهرم میگه ها...خودمم حس میکنم

نه پشیمون نیستم و بچه ی الانمم تصمیم دارم طبیعی بیارم، اصلا فکر سزارینم نمیتونم بکنم

عزیزم بیزحمت میشه سوال بالای منو شمام جواب بدین ممنونم

ببین درد داره نمیگم نداره موقع بیرون اومدن بچه ام درد به اوج خودش میرسه ولی همین که میاد بیرون و صدا ...

خوشبحالت ک گذروندیش..فیلمشو ک دیدم بچه رو به زور میکشید بیرون خیلییی ترسیدم..اصن نزدیک بود سر بچه رو بکنه از بس محکم میکشیدش..بچم گناه داره خب اذیتش کنن..من ک اصلا سزارین دوست ندارم مطب دکترم بودم یه خانمه میگف سزارین کردم بعد هفت سال بخیه هام درد گرفته

برا سلامتی نی نی تو دلم یه صلوات میفرستی؟☺☺