2777
2789
بگو کا لس که. 😂

خخخ,آخهه اینجا فقط تاپیکای جنجالی واعصاب خورد کن سر میزنید,منم سوال دارم خب

الانم عجله دارم میخوام کالسکه بخرم,مسافرتیه سبکه,کاورزمستونم داره,لطفا نظر بدید بعد برید

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره امشب همه بی معرفت شدن من تو تاپیکها از همه پرسیدم کسی کوکوی مرع بلده هیچ کس یادم نداد😭😭😭😭

کاری نداره که سینه مرغ میکس کن یه پیاز متوسط یکم جعفری اگه دوس داری نمک فلفل زردچوبه زعفران آب شده بزن.فلفل دلمه هم دوس داری یکم بزن تو میکس.بعد مثل کتلت بنداز تو روغن داغ سرخ کن عالی میشه

حالا اگه من سوگل بودم

یکی میگفت عشششقمی تو هیچی هم نگی ما عاشقتیم

یکی میگفت تو جون بخواه

یکی میگفت بزار من تایپ کنم خسته میشی 

لعنت به این شانس حتی تو فضای مجازی هم نداریم

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه
کاری نداره که سینه مرغ میکس کن یه پیاز متوسط یکم جعفری اگه دوس داری نمک فلفل زردچوبه زعفران آب شده ب ...

ممنون عزیزم تونت زدم یکی میگفت باید مرغ وبپزی یکی میگفت خام بعد سیب زمینی نمیخواد

خدایا شکرت برای همه چیز😘
این مدل کالسکه ها چندهستن؟؟تاپیک زدم کسی نیومد مجبورشدم بگم عکس دست دومش یکی میگفت۸۰۰،۹۰۰ Bebeang ...

چقدر گرونه عزیزم🙁

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
آره امشب همه بی معرفت شدن من تو تاپیکها از همه پرسیدم کسی کوکوی مرع بلده هیچ کس یادم نداد😭😭😭😭

بیا عزیزم من یادت بدم البته با اجازه استارتر  

من  یه سینه مرغ وآب پز میکنم  

سه تا سیب زمینی هم آب پز شده  

سینه مرغ توی غذاساز بریز تا کاملا خرد بشه  وسیب زمینی رو له کن وتخم مرغ و ادویه بزن  وبذار سرخ بشه 

من گاهی اوقات  نخود فرنگی هم  قاطیش میکنم  (خرد نمیکنم )

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
این مدل کالسکه ها چندهستن؟؟تاپیک زدم کسی نیومد مجبورشدم بگم عکس دست دومش یکی میگفت۸۰۰،۹۰۰ Bebeang ...

دست دوم اصلا نمی ارزه این قیمت،مارک چیه بابا،دست دو دست دو هست دیگه،مادر شوهرم جدیدن واسه دخترش نو خرید هشتصد

ای عاشق یاس ,ای یاس نظر بدید

والا من مشهد رفته بودم یه کالسکه عصایی خریدم ۲۵۰ .

خیلی هم خوب بود.البته ۴ سال پیش.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
ممنون عزیزم تونت زدم یکی میگفت باید مرغ وبپزی یکی میگفت خام بعد سیب زمینی نمیخواد

نه خام بزن.سیبزمینی هم بزنی بد نمیشه.ببین من با س۴ طعم پختم عالی شد.فلفل دلمه.جعفری.یبارم سیب زمینی.یبارم همش باهم.خیلی خوب شد.