بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الانم که تو 9 ماه هستم بعضی وقتا باورم نمیشه از بس ناامید بودم...منم پیشنهادم به منتظرا اینه که تا جایی که میتونیذ بیخیال شید و بسپارید به خدا
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
خط تی از سی هم پررنگ تره من که ندیدم تا حالا اینجوری بشه مگه چقدر گذشته از موعدت؟
واسه منم با یک روز تاخیر همینجوری بود شب ساعت 9 زده بودم و فرداییش بتا هزار بود
خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
خدارو صد هزار مرتبه شکرش میگم فردا صبح ساعت چند برم آزمایش هر بیمارستانی بدم میشه
اره همه ازمایشگاهها انجام میدن کارت ملیت هم ببر
هر ساعتی رفتی فرق نمیکنه...ناشتا هم نمیخواد...فقط بعضی ازمایشگاهها میگن مثبته بعضیا عدد هم مینویسن از ازمایشگاه بپرس عدد بتا هم بنویسه