2821
2789
عنوان

لطفا کمکم‌

194 بازدید | 31 پست

وجود خون در مدفوع نشانه چیه؟امروز این بلا سرم اومده دارم میمیرم از ترس.من تا چند ماه پیش هر ۱۰ یا ۱۲ روز یه بار دل درد شدید میگرفتم شرمنده ببخشید و شکمم بهم میریخت الان با این مشکل جدید آیا این یه بیماری خواص هستش خواهش میکنم کمک کنید کجا پیش چه دکتری برم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بواسیر

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

نگران نباشید.ممکنه از خوردن برخی مواد غذایی این طور شده باشه.

اما اگه باز اتفاق افتاد حتما یه متخصص گوارش یا داخلی برید ممکنه مشکل از معده باشه

بترس از ظلم بر کسی که یاوری جز خدا ندارد.  "امام حسین علیه السلام
2824
2823
2791
2779
2792