2777
2789
عنوان

زندگی نباتی کمک

5312 بازدید | 41 پست

سلام دوستان ببخشید باز مزاحم میشم دست خودم نیست ما یه مریضی داریم 15 روزه کماست سکته قلبی کرد بردنش بیمارستان احیاش کردن کما رفت  کمی خودشو تکون میده و کمی چشاشو باز میکنه و هوشیاریش پرستارا میگن از قبل فرقی نداشته ولی دکتر مغز دوبار اومد گفت اولین بار 3 بود الان 6 هست و.......نمیدونم شاید بهش گفتن اینجوری بگه ولی پرستارای آی سی یو گفتن امیدی نداشته باشید نهایتش زندگیش نباتی میشه یعنی نه حرف میزنه نه.....انگار گیاه هست فقط غذا میدید و....... میخواستم کسی خدای نکرده همچین مریضی داشته که بهبود پیدا کرده باشه هرچن دکتر گفت 6 ماه تا 2 سال زمان میبره درمانش انشالله نتیجه بگیریم و.......من که به حرفای دکتر امیدی ندارم کسی تو آشنا و فامیلتون همچین اتفاقی افتاده و درمان شده باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا شفاش بده فقط ميدونم همه چى دست خداست 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

دختر همسایه ما چهار سال هست تو تخت هست  یه دختر دوساله داشت الان دو ساله شوهرش ازدواج کردو نینی دارن  فقط 25سالش بود

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

راستش ی خاطره تلخ از این موضوع دارم راجع به اقوام دورمون که ترجیح میدم نگم🙁امیدوارم مریض شما شفا پیدا کنه 

به هوش اومدنش اصلا غیر ممکن نیست چون کما مرگ مطلق نیست و احتمال داره دوباره به هوش بیاد انشالله

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دختر همسایه ما چهار سال هست تو تخت هست  یه دختر دوساله داشت الان دو ساله شوهرش ازدواج کردو نینی ...

ان شالله خدا شفاش بده چرا اونجوری شده؟

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی
دختر همسایه ما چهار سال هست تو تخت هست  یه دختر دوساله داشت الان دو ساله شوهرش ازدواج کردو نینی ...

سلام بنده خدا الان با شوهرش زندگی میکنه؟ چرا اینجوری شد. 

منم یکیو میشناسم یه دختر جوون 18ساله خودکشی کرد بهذخاطر یه پسری الان چندین ساله اینجوریه

ان شالله خدا شفاش بده چرا اونجوری شده؟

با شوهرش و دخترش تصادف کردند می گفتن دخترش هم از ماشین پرت شد بیرون ولی خداروشکر فقط دماغش شکسته 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
سلام بنده خدا الان با شوهرش زندگی میکنه؟ چرا اینجوری شد.  منم یکیو میشناسم یه دختر جوون 18ساله ...

آره تو یه خونه هستن پرستار براش گرفتن

فکر نکنم بفهمه شوهرش زن گرفته نه؟ خدا شفاشون بده

نمیدونم

زندگیش نباتی شده؟

بله ...چند ماه پیش مادرش به مادرم گفته بود زخم تو سرش که شلنگ وصلش هست عفونت کرده بردیم عمل کردیم ...گفت که خیلی زود بدنش بو میگیره...